Ooglidcorrectie Delft

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 847 reviews

Ooglidcorrectie Delft

De VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties (ook wel ooglifts genoemd). Een hecht team van plastisch chirurgen voert in de kliniek uitsluitend behandelingen uit rondom de ogen. Alles in de kliniek staat in het teken van voorbereiding, de ingreep en nazorg van ooglidcorrecties. Zoekt u ooglidcorrectie Delft?

Wij zijn nabij Delft in Leiden (langs snelweg A4) gevestigd, 10 minuten vanaf het Prins Clausplein. Op deze website vind u alle informatie over een eventuele behandeling.

Balie met receptionistes

Waarom overweegt u een ooglidcorrectie?

Hangende oogleden, een vermoeide blik, hoofdpijn klachten, tranende ogen, er ouder uitzien dat u zich voelt… Iedereen heeft een andere reden voor een ooglift. In Nederland kiezen ruim 30.000 mensen per jaar voor een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is een eenmalige ingreep. Het is belangrijk te kiezen voor een plastisch chirurg met ervaring, waar u een goed gevoel bij heeft.

Het intakegesprek heeft u altijd met de behandelend plastisch chirurg. Zo heeft u de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen aan de behandelend specialist. Alle plastisch chirurgen werken naast de kliniek ook in een ziekenhuis.

Ooglidcorrectie Delft

Wij vinden het belangrijk dat we binnen een relatief korte reisafstand van onze cliënten  zijn gevestigd. Vanuit Delft is onze kliniek binnen 20 minuten bereikbaar. Wij zijn gevestigd langs de A4, de eerste afslag vanaf het Prins Claus Plein. Bovendien is het fijn om kort na de ingreep de behandelend specialist in de buurt te weten.

Het adres van onze kliniek is:
Mary Beystraat 5
2324 DK Leiden

Lees verder: Ooglidcorrectie informatie

agenda, ooglidcorrectie delft

Waarom VandenBroecke Kliniek?

Gespecialiseerde kliniek
U wordt altijd door een ervaren plastisch chirurg behandeld
Modern ingerichte behandelkamers
Geen wachtlijsten
Elke week een avond en een weekend spreekuur

U vindt op deze website onder andere de volgende informatie:
Voorbereiding voor een ooglidcorrectie
Waarom een gespecialiseerde kliniek?
Onderooglidcorrectie informatie
Ooglidcorrectie kosten

Wij adviseren u de website zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen hebt kunt u altijd contact opnemen met ons informatiecentrum op 088-0042700. U kunt ook online een afspraak maken wanneer het u uitkomt. Bekijk daarvoor de

Beschikbare spreekuren