Beste arts ooglidcorrectie

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 847 reviews

Je arts selecteren

Hoe selecteer je een dokter? Ga je af op een positief verhaal van een kennis? Of gebruik je een vergelijkingswebsite? Of kies je de dichtstbijzijnde of goedkoopste kliniek? Of bekijk je de opleiding en ervaring van de medisch specialisten? Wie is de beste arts ooglidcorrectie? Met deze vragen zit u wellicht.

VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Wij hebben ervoor gekozen alleen met plastisch chirurgen te werken. Een plastisch chirurg is de enige medisch specialist opgeleid in ooglidcorrecties. Daarnaast hebben wij ervoor gekozen alleen met plastisch chirurgen te werken die minimaal 10 jaar ervaring hebben. Een hecht team dat nauw samenwerkt. Het is wetenschappelijk bewezen dat iemand met ervaring in een specifieke behandeling betere resultaten behaald. Een garantie voor een natuurlijk resultaat en stralende ogen!

Plastisch chirurg Thea van Loenen ooglidcorrectie  Martine van Huizum VandenBroecke Kliniek, beste arts ooglidcorrectie

Onze plastisch chirurgen Thea van Loenen en Martine van Huizum.

Voor welke plastisch chirurg kies ik?

Veel mensen zijn benieuwd hoe je de juiste kliniek of dokter uitkiest. Wij hebben deze vraag vaak gekregen. Onderstaande vragenlijst hebben wij voor u opgesteld. Zo kun je bekijken welke criteria je belangrijk vindt, en wat niet. Zo kun je op zoek naar de plastisch chirurg die bij je past.

Is de behandelend arts gespecialiseerd tot plastisch chirurg?
Is de plastisch chirurg BIG geregistreerd?
Hoe lang is mijn arts al plastisch chirurg?
Is de plastisch aangesloten bij de NVPC beroepsvereniging?
Heeft de plastisch chirurg ervaring met ooglidcorrecties?
Heeft de kliniek een samenwerking met een ziekenhuis?
Is de specialist 24 uur per dag bereikbaar?

Op deze website staat erg veel informatie over ooglidcorrecties. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de informatie, dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 088-0042700. Per e-mail kunt u ons via info@vandenbroeckekliniek.nl altijd bereiken.

Beschikbare spreekuren

 

Lees verder
Wat is de prijs van een ooglidcorrectie?
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Plasma ooglift