Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 83 reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1286 reviews

Beste arts ooglidcorrectie

Hoe kiest u de beste arts voor uw ooglidcorrectie? Gaat u af op een positief verhaal van een kennis of hecht u meer waarde aan een vergelijkingswebsite? Kiest u voor een arts in de dichtstbijzijnde kliniek of maakt dat niet uit? Welke rol speelt de prijs van de behandeling? En de opleiding en ervaring van de arts?

Voor iedereen is er een kliniek en arts die het beste bij hem of haar past. Om u te helpen deze keuze zo goed mogelijk te maken, lichten wij hieronder enkele keuzecriteria verder toe.

Wachtkamer

Wachtruimte VandenBroecke Kliniek Leiden

Wat is het verschil tussen een arts en een plastisch chirurg?

De VandenBroecke Kliniek onderscheidt zich op enkele punten van andere klinieken. Zo werken bij ons alleen NVPC erkende plastisch chirurgen. Waarom is dit bijzonder? Veel klinieken werken met cosmetisch chirurgen of cosmetisch artsen. Deze titels zijn niet beschermd; in de praktijk zijn dat vaak basisartsen die bij een praktijk of kliniek zijn gaan werken. Zij hebben een veel kortere opleiding gevolgd dan een plastisch chirurg. Een basisarts heeft een opleiding gevolgd van tenminste 6 jaar. Een plastisch chirurg heeft een specialistische opleiding van tenminste 12 jaar gehad, waarbij met alle cosmetische chirurgische ingrepen veel ervaring is opgedaan.
Plastische chirurgie is daarnaast de enige specialisatie waarbij ooglidchirurgie een vast onderdeel is van de 12-jarige opleiding. Bij de opleiding tot KNO-arts of kaakchirurg is dit NIET het geval.
Meer informatie hierover vindt u hier.

Hoe weet ik welke plastisch chirurg het beste is?

Gelukkig zijn er meerdere uitstekende plastisch chirurgen in Nederland, bij de VandenBroecke Kliniek maar ook bij andere klinieken. Om er achter te komen wie dat zijn (en wie niet..) raden wij iedereen aan om zich vooraf goed te oriënteren. Op diverse review-websites kunt u bijvoorbeeld ervaringsverhalen en beoordelingen van alle ervaren Nederlandse artsen en klinieken vinden. Neem de tijd om die door te lezen voordat u ergens een afspraak maakt, dat scheelt vaak teleurstelling achteraf.
Reviews over de VandenBroecke Kliniek kunt u vinden op:

Waarom zijn er prijsverschillen tussen de aanbieders van ooglidcorrecties?

Deze prijsverschillen worden bepaald door een aantal keuzes die elke kliniek maakt.
1. Plastisch chirurg of andere arts?
In sommige klinieken wordt de operatie uitgevoerd door een huisarts, aangezichtschirurg (=kaakchirurg), KNO-arts of een cosmetisch arts. Soms werken de goedkopere klinieken zelfs met artsen die nog in opleiding zijn. Bij ons wordt de behandeling altijd door een ervaren plastisch chirurg uitgevoerd, die tevens 10 jaar ervaring als gespecialiseerd ooglidchirurg heeft. De meeste van onze plastisch chirurgen hebben zelfs nog veel meer dan 10 jaar ervaring in de ooglidchirurgie.
Een plastisch chirurg heeft een specialistische opleiding van tenminste 12 jaar gehad, waarbij met alle cosmetische chirurgische ingrepen veel ervaring is opgedaan.
Plastische chirurgie is daarnaast de enige specialisatie waarbij ooglidchirurgie een vast onderdeel is van de 12-jarige(!) opleiding. Bij de opleiding tot KNO-arts of kaakchirurg is dit NIET het geval.
2. Gespecialiseerd ondersteunend team
Daarnaast is bij de VandenBroecke Kliniek ook het gehele ondersteunende team, van receptionistes tot operatieassistenten, gespecialiseerd in de zorg rondom ooglidcorrecties. Dit hechte team van ervaren zorgprofessionals is de ruggengraat van ons bedrijf en van onschatbare waarde.
3. Gespecialiseerde kliniek
Tenslotte werkt de VandenBroecke Kliniek uitsluitend met modernste apparatuur in een omgeving die volledig is afgestemd op ooglidchirurgie. Wij blijven doorlopend investeren in innovatie om de allerbeste zorg te kunnen leveren, nu en in de toekomst.

De VandenBroecke Kliniek wordt al jaren als beste kliniek voor ooglidchirurgie van Nederland beoordeeld. Benieuwd waarom? Kom langs en oordeel zelf! Het consult is geheel vrijblijvend en altijd bij een van onze ervaren plastisch chirurgen.

Bovenooglidcorrectie Duco van den BroeckeLees meer over ooglidcorrecties

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 088-0042700 of per e-mail via info@vandenbroeckekliniek.nl.

Lees verder
Wat is de prijs van een ooglidcorrectie?
Wordt een ooglidcorrectie vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?