Ooglidcorrectie in stappen

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 847 reviews

Ooglidcorrectie in stappen

In Nederland laten ca 30.000 mensen per jaar een ooglidcorrectie uitvoeren.

Omdat het een eenmalige gebeurtenis is, willen veel mensen van tevoren weten hoe een traject bij VandenBroecke Kliniek er uitziet. Wat kunt u bij onze kliniek verwachten?

1. U maakt telefonisch (088-0042700) of online een afspraak voor een vrijblijvend consult. Ons team plant dit voor u in. Wij hebben ook avond en weekend spreekuren.

2. Wij zijn goed bereikbaar. VandenBroecke Kliniek is gevestigd langs de A4 bij Leiden. Wij zijn vanuit Den Haag binnen 15 minuten bereikbaar en vanuit Utrecht, Amsterdam en Rotterdam binnen 35 minuten te bereiken. Parkeren kan direct voor de deur en is gratis. Treinstation Leiden Lammenschans is in de buurt, en buslijn 45 stopt voor de deur. Zie ook de routebeschrijving.

3. U neemt plaats in de wachtkamer en krijgt een kopje koffie, thee of cappuccino.

4. Het vrijblijvende consult is met één van onze plastisch chirurgen. In de spreekkamer neemt de plastisch chirurg een half uur de tijd om uw klachten en wensen te bespreken. De plastisch chirurg onderzoekt uw oogleden en de anatomie rondom uw ogen, stelt de diagnose en bespreekt het te behalen resultaat. Onze plastisch chirurgen werken tevens bij een ziekenhuis in de regio.

Hangende oogleden, vermoeid gevoel, ooglidcorrectie den haag, beste kliniek ooglidcorrecties, ooglidcorrectie goedkoop, beste arts ooglidcorrectie, beste plastisch chirurg ooglidcorrectie, ooglidcorrectie in stappen

Wachtkamer VandenBroecke Kliniek

Ooglidcorrectie Den Haag

Één van onze behandelkamers

5.A. Indien u de juiste indicatie heeft voor een ingreep bij VandenBroecke Kliniek, kunt u de informatie thuis laten bezinken. U kunt eventueel later een afspraak maken voor een behandeling. U kunt ook direct aan de balie een datum plannen. Het is aan te raden de ingreep zo te plannen dat u daarna een paar dagen tot rust kunt komen.
5.B. Wanneer u geen geschikte indicatie heeft voor een ingreep bij VandenBroecke Kliniek wordt dat u duidelijk uitgelegd. U heeft de gelegenheid al uw vragen te stellen. De plastisch chirurg adviseert u mogelijk een alternatieve behandeling, eventueel bij een ander ziekenhuis.

6. U krijgt een formulier ter voorbereiding op de ingreep. Lees daarover meer informatie hier.

7. Op de dag van de ingreep komt u ongeveer 15 minuten voor de ingreep in de kliniek aan. Er worden professionele foto’s van uw ogen gemaakt. Deze foto krijgt u na de eindcontrole toegestuurd.

8. De plastisch chirurg komt u samen met de assistente ophalen uit de wachtkamer. Er wordt u stap voor stap uitgelegd wat u kunt verwachten. Op onze website kunt u ook meer informatie lezen over de ooglidcorrectie ingreep (inclusief video van de ingreep zelf).

9. De ingreep duurt ca 45 minuten. Daarna blijft u nog een keer ca 45 minuten in de speciale kliniek relax-stoel ontspannen om uw ogen te koelen. U krijgt desgewenst een lekker dekentje en uw partner en/of andere begeleiding kan bij u komen zitten om uw ervaring mee te bespreken. Eventueel kan uw favoriete muziek aan ter ontspanning. De speciaal voor de VandenBroecke Kliniek ontwikkelde koelbril krijgt u mee naar huis.

10. Bij de receptie wordt een afspraak gemaakt om de hechtingen te verwijderen, dit moet na 6-8 dagen. U krijgt een formulier met tips mee om het herstel zo optimaal mogelijk te laten zijn.

11. Na 6-8 weken heeft u de eindcontrole in de kliniek met de behandelend plastisch chirurg. Er wordt dan wederom een foto gemaakt. De foto die voor de ingreep is gemaakt en deze foto worden samengevoegd tot een voor & na foto.

12. Tot slot ontvangt u van ons een online enquête. Hiermee kunt u ons beoordelen.

Heeft u vragen naar aanleiding van onze informatie? Bel 088-0042700, wij zijn elke dag tussen 09:00 en 17:00 uur bereikbaar. Na een behandeling zijn wij uiteraard 24/7 bereikbaar, dit is echter op een ander telefoonnummer. Dat nummer krijgt u na de behandeling mee.

U kunt online een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek.

Afspraak maken

Wilt u weten hoe u zich kunt voorbereiden op een consult? Lees hier verder.

12 redenen voor kwaliteit
Gespecialiseerde kliniek
Plastisch chirurgen met meer dan 10 jaar ervaring
Goed bereikbaar, nabij snelweg A4
Samenwerking met ziekenhuis
Avond- en weekend spreekuur
Na een ingreep 24/7 bereikbaar
Consult met de plastisch chirurg
Nederlandse NVPC beroepsvereniging gecertificeerd
Veilige omgeving
Optimaal & natuurlijk resultaat
Lovende recensies van onze cliënten
Gratis consult


Lees verder:

Wie is een goede arts voor een ooglidcorrectie?
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat kost een ooglidcorrectie?