Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.5 uit 156 reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1203 reviews

Cliëntervaringen

De VandenBroecke Kliniek voert al jaren de meeste ooglidcorrecties in Nederland uit. Door onze persoonlijke benadering, focus, ervaring en uitstekende resultaten scoren we ook al jaren op rij de hoogste waarderingscijfers van alle klinieken in Nederland die ooglidcorrecties uitvoeren!

Op basis van meer dan 100 reviews is ons gemiddelde cijfer op Zorgkaart Nederland een 9,5:

 

En op Feedback Company is ons huidige cijfer, op basis van meer dan 1.200 reviews, een 9,4:Uiteraard worden alle recensies, positief en negatief, gepubliceerd en meegewogen in onze beoordelingscijfers.

Onderstaand een overzicht van enkele klinieken en hun beoordelingscijfers voor ooglidcorrecties:

Kliniek Cijfer Beoordelingssite
VandenBroecke Kliniek 9,5 / 9,4 Zorgkaart Nederland / Feedback Company
Velthuis Kliniek 8,8 KliniekErvaringen.nl
Faceland 8,8 KliniekErvaringen.nl
Bergman Clinics 8,7 Zorgkaart Nederland
Ooglid.nl 7,9 KliniekErvaringen.nl
* per 01/08/2021 geactualiseerd

 

Bekijk hier alle reviews op Feedback Company

Bekijk hier alle reviews op Zorgkaart Nederland

Ooglidcorrectie ervaring van Brigitte (50) Ik had hangende oogleden die me steeds meer gingen storen.Waarom er niet wat aan doen?Alle medewerkers zijn heel vriendelijk, er wordt duidelijk uitleg gegeven, tijdens de operatie wordt er gezellig gekletst zodat je wat afgeleid bent. Ze doen er alles aan om je comfortabel te voelen.Ik ben nu na 1 week al heel tevreden met het resultaat, ben er echt heel blij mee en het zal alleen nog mooier worden de komende weken! Bedankt voor het mooie werk!
Ooglidcorrectie ervaring van Corina: Ik heb een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Dat was bij de VandenBroecke Kliniek een zeer goede ervaring.Sterke punten: Veel aandacht. Ondanks uitloop toch de tijd nemen voor het intake gesprek. Intake gesprek wordt afgenomen door de behandelend chirurg. Informatie op de website is erg uitgebreid. Het telefoontje de dag na de ingreep (hoe gaat het, zijn er nog vragen) heb ik zeer gewaardeerd.
Ooglidcorrectie ervaring van Anoniem (39): Erg prettige ervaring. Ik zag er erg tegenop maar had het jaren eerder moeten doen.Dr Tielemans begeleide mij van a tot z. Legde alles duidelijk uit. Ook erg goede service en vriendelijke ontvangst.Sterke puntenDe aandacht voor mij en het mooie resultaat!!!!
Ooglidcorrectie ervaring van Michelle: Na jaren twijfelen, wikken en wegen uiteindelijk de stap genomen en een bovenooglid correctie ondergaan. Voor iedereen die nog twijfelt; Doen! en doe het bij de VandenBroecke Kliniek! Ik ben door dr. van Huizum geholpen en zou het zo weer laten doen. De ingreep stelt niets voor.Sterke puntenEen prachtige kliniek met vriendelijk medewerkers
Ooglidcorrectie ervaring: We hebben het adres gevonden op internet, en hebben de afspraken en de behandeling als bijzonder professioneel en efficiënt ervaren. Heldere uitleg, geen overbodige maar wel adequate informatie, ruimte om eigen afweging te maken, en uiteindelijk een prima behandeling.Sterke punten

Vlotte snelle afhandeling, goede telefonische bereikbaarheid

Ooglidcorrectie review van Hella van Houten: Zeer prettige benadering.Voelde mij serieus genomen.En het resultaat een ooglidcorectie was zeker geslaagd.Was best wel wat nerveus, maar werd goed gerustgesteld.Sterke puntenDe rust die er was en de rustige benadering voelde erg prettig.
Ooglidcorrectie ervaring van Francisca Payne: Beste VandenBroecke Kliniek,De ooglidcorrectie is d.d. 3 juni met alle zorgvuldigheid en deskundigheid door Duco VandenBroecke uitgevoerd.Het eindresultaat mag er dan ook wezen!Ik zou het zo nog een keer hier laten doen(indien nodig)Sterke puntenEen goed team,die alleen maar uit plastisch chirurgen bestaat.De Nazorg is uitstekend.Ook heb je niet het gevoel,dat je in een kliniek bent.Aardige (balie)medewerksters,die ook altijd mijn vragen goed wisten te beantwoorden.
Ooglidcorrectie review van Margriet Berg: Ik heb een fantastische ervaring met de kliniek, heel professioneel, en iedereen was heel vriendelijk, artsen, verplegers en zelfs de telefonistes. Bij de na controle was de chirurg niet helemaal tevreden , nieuwe afspraak gemaakt en hersteld, super. Ik heb jullie aanbevolen aan iemand die intussen ook geholpen is voor dezelfde ingreep als ik, zij was zo enthousiast na mijn ingreep dat ze het ook aan durfde. Zou jullie kliniek bij iedereen aanbevelen, top.
Ooglidcorrectie ervaring van Anoniem (38) Omdat ik nogal nerveus was werd ik heel erg op mijn gemak gesteld en tijdens de behandeling bleef de chirurg gezellig praten .Sterke puntenZoals ik al heb aangegeven kan ik niet anders zeggen dat het een klasse behandeling was
Ooglidcorrectie review van Ingrid Hoogervorst: Goede begeleiding van begin tot eind, wanneer je tussentijds vragen hebt nemen ze uitgebreid de tijd voor je en desnoods kan je een afspraak maken.
Ooglidcorrectie ervaring van Antoine: Zeer vakkundig geholpen van intake tot ingreep. Goede voorlichting gekregen waardoor ik veel vertrouwen kreeg in de behandeling zelf.Sterke puntenHet advies om naast de ooglidcorrectie ook een lichte onderhuidse wenkbrauw correctie te laten uitvoeren, bleek achteraf zeer waardevol. Het aangezicht is nu meer ontspannen en ik ervaar veel meer rust in mijn gezicht. De diepere groeven werden veroorzaakt door een samenspel van het optrekken van mijn wenkbrauwen en mijn oogleden.
Ooglidcorrectie ervaring van Liselotte G. (57) Had al lang last van ‘overhangend vel’ bij beide ogen, vermoeide blik, alsmede continue mijn wenkbrauwen optrekken, om beter te kunnen zien. Vermoeiend gevoel. Heb voor de VandenBroecke Kliniek gekozen omdat een collega daar ook geweest was met goed resultaat. Heel prettige ontvangst bij de kliniek en intake bij chirurg Aveline Ackermans, ingreep erg meegevallen. Aveline is heel rustig/prettig en kordaat/kundig, na bijna 3 weken al een super resultaat. Héél erg blij mee!
Ooglidcorrectie review van Gabriella P. (49) De informatie op voorhand was helder en prettig van toon. De medewerkers van de kliniek waren uitermate vriendelijk en voorkomend.Beveelt u de kliniek aan? Ja
Ooglidcorrectie ervaring van Marty (50) Na goede ervaringen van andere en de vele positieve reacties hier heb ik eindelijk de stap genomen voor een ooglidcorrectie. Ik had ook last van hangende oogleden en had een vermoeide blik. Heel nerveus ging ik er naar toe, vond het zo eng!Ik ben geholpen door een plastisch chirurg die veel rust uitstraalde en Yvonne die goed uitleg gaf en mij op mijn gemak stelde. TOP!!!! De verdoving vond ik meevallen en voor ik het wist was het klaar! Het is mij 100% meegevallen. De hechtingen moeten er nog uit maar ben nu al blij. En zoals er al velen zeggen... had het veel eerder moeten doen! Kan geen minpunt bedenken. Ontvangst, sfeer, allemaal een dikke 10!!
Ooglidcorrectie ervaring van Nicolette den H. (52) Prettige benadering door zowel het personeel bij de balie als de plastisch chirurg en assistente zelf.Sterke punten Vriendelijke benadering personeel en chirurg. Duidelijke uitleg over de ingreep. Professionele wijze van het uitvoeren van de ingreep. Uitleg van de verschillende stappen tijdens de ingreep vond ik erg fijn. De sfeer tijdens de ingreep was heel ontspannen.
Ooglidcorrectie ervaring van anoniem: Gezellige sfeer, zo'n leuk team, de samenwerking is zo goed!Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat die plastisch chirurg Rose heeft uitgevoerd!Sterke punten:Goede samenwerkingHeel veel aandacht v d patiëntGoede nazorg
Ooglidcorrectie ervaring van anoniem: Écht top! Vond het best spannend, maar voelde me gelijk op mijn gemak. Behandeling van de oogleden ging ook super én ontzettend blij met het resultaat!
Ooglidcorrectie ervaring van Tineke van der B. (37) Een ontzettend vakkundig team wat je al bij binnenkomst op je gemak stelt. Gewone mensen zoals jij en ik die hun vak zeer goed verstaan en dit met de grootst mogelijke inzet uitvoeren.Sterke punten Zie boven.....rust....eenvoud en warmte
Ooglidcorrectie ervaring van Marianne van V. (55) Hele prettige omgeving. Erg empathische mensen die fijn met je meedenken. Voor werkenden ook hele mooie behandeltijden en tijden voor nazorg.Sterke punten Opvallend zijn de ruime openingstijden. Geruststelling en omgang met cliënten.
Ooglidcorrectie ervaring van Ella van den C (43) Na een zeer complete zoektocht langs de Nederlandse klinieken heb ik besloten mij te laten behandelen door H. ter Linden. Hij maakte tijdens het kennismakingsgesprek een zeer deskundige indruk. De uitgebreide technische diagnose en uitleg van de ingreep vond ik erg prettig. Ik wil graag weten. Wat kan ik van de operatie verwachten? Waarom zijn de hechtingen niet oplosbaar? Is het litteken zichtbaar? Dr ter Linden maakte een kordate en professionele indruk. De operatie was zo exact wat ik ervan verwachtte. Uitleg, aftekenen, informatie, behandeling; allemaal zeer compleet en zoals ik het prettig vond. Graag mijn complimenten aan de dokter doorgeven. Dank E.
Ooglidcorrectie ervaring van Tineke (55): Het is vandaag precies 2 weken geleden dat ik een ooglidcorrectie heb gehad en wat ben ik nu al blij! Het verschil is echt geweldig en zal de komende tijd alleen nog maar beter worden.De ingreep is heel goed gegaan, Duco en Kim stellen je zooo op je gemak en praten je door de behandeling heen. Het hele team straalt vertrouwen uit en het gevoel was echt goed. Heb er een jaar over gedaan om uit te zoeken waar ik t beste geholpen zou kunnen worden en kwam uit bij deze kliniek die wel een uur rijden was. Maar ik had t niet beter kunnen treffen!!
Ooglidcorrectie ervaring van Elly van Kleef: Heel tevreden. Erg gastvrij, professioneel en vriendelijk zowel assistente als de artsen. Bij de intake wist ik precies wat ik van de behandeling kon verwachten. Tijdens de behandeling heerst er een ontspannen sfeer, je wordt door de behandeling heen gepraat en ondertussen precies verteld wat er gaat gebeuren. De verdoving is het enige wat vervelend is. Ik heb geen pijn gehad ook naderhand niet en ben ook niet blauw geworden. Een dag later thuis wordt je gebeld hoe het gaat en of er nog vragen zijn.Na een week had ik een klein probleempje. Gelijk gebeld en kon direct langs komen. Wederom heel netjes geholpen. Ik ben nu 3 maanden verder en zo ontzettend blij met het resultaat. Kortom ik had het jaren eerder moeten doen. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ben geholpen door Duco en Kim.... toppers!
Ooglidcorrectie ervaring van Mw. De Klerk: In oktober 2016 heb ik mijn ogen laten liften, ik zag er heel erg tegen op maar ben heel fijn en goed begeleid. Ik voelde me gelijk thuis in de kliniek en de arts Roos was erg rustgevend en stelde mij erg op mijn gemak, zo ook de assistente.
Zelfs werd ik op zondag nog even gebeld hoe het met me ging, super goede na behandeling.Ik raad het iedereen aan om het te doen en naar de VandenBroecke Kliniek te gaan.Het is gewoon gezellig om er heen te gaan. Alle mensen die er werken zijn super aardig, een heel fijn bedrijf.Dank jullie wel.
Sterke puntenAl het personeel is even aardig van arts tot assistente tot telefoniste. Zelfs op zondag word je gebeld hoe het met je gaat, dat is wel heel bijzonder en attent. 
Ooglidcorrectie ervaring van Theo: Netjes, gastvrij, uitermate vriendelijk, maar bovenal eerlijk en kundig. Had een intake gesprek voor een boven- en onderooglid correctie. Dr. Van den Broecke was eerlijk in het stellen van mijn verwachtingspatroon. Boven oogleden geen probleem, onderoogleden had hij twijfel of hij aan mijn verwachtingen kon voldoen. Hij was daar heel open en eerlijk over. Heb de operatie van zowel mijn boven- als onderoogleden toch doorgezet. Het resultaat was wat mij betreft super! De operatie was heel erg goed te doen. Ik was erg nerveus, maar werd direct door de dames aan de receptie op mijn gemak gesteld. Eenmaal in de operatiekamer werd er heel duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en dat ik vooral moest relaxen. Heb mezelf overgegeven en de operatie viel mij niet 100, maar 1000% mee. Niets gevoeld, geen pijn. Eigenlijk afgezien van de 2,5 uur liggen een fluitje van een cent. Het enige wat ik vervelend vond, waren de hechtingen waar ik een week mee moest rondlopen. Nadat deze waren verwijderd, ging er letterlijk en figuurlijk een wereld voor mij open.
Sterke puntenHet op het gemak stellen van de patiënt en de gezelligheid gedurende de operatie
Ooglidcorrectie ervaring van Mw. Mizee (63) Ik ben in de praktijk geweest voor een ooglidcorrectie. Voor de ingreep eerst een goed intake gesprek gehad met de arts Mevr:Rhemrev die een goede uitleg gaf van hetgeen ik kon verwachten. Ook de assistenten aan de balie allemaal zeer vriendelijk ,zij brengen een goed gevoel van rust over in de praktijk tenslotte ben je er toch wat nerveus van als je binnenkomt en daar gaan ze goed mee om. Ik ben meer dan te tevreden ook over het resultaat van de ingreep!
Sterke puntenDe baliemedewerkers, echt fantastisch! ik werk zelf met klanten elke dag en doe dat met plezier ,dat ervaar ik ook in de kliniek en dat komen we helaas te weinig tegen vandaag de dag,. Het is toch de eerste en belangrijke binnenkomer. Dus complimenten!
Ooglidcorrectie ervaring van Anoniem: Ooglidcorrectie gehad waar ik tevoren nogal tegenop zag. Maar ingreep viel mee, zélfs gezellig gepraat tijdens de behandeling.
Sterke puntenGoede ontvangst, aardig personeel. Dat ik één dag na ingreep opgebeld werd om te vragen hoe het met me ging
Ooglidcorrectie ervaring van Anoniem:
Op 25 november 2016 ben ik naar tevredenheid geopereerd aan een bovenooglidcorrectie, door Drs. Rose Rhemrev-Pieters, een zeer bekwame vriendelijke vrouw. Die indruk kreeg ik al van haar tijdens het intake gesprek van eerder dat jaar.Tijdens de operatie stelde zij mij op m'n gemak, zo ook de operatieasstistente Kim, want was ik wel wat zenuwachtig.Afgelopen vrijdag voor na controle geweest en ben erg tevreden zo ook de chirurg. Ook moet gezegd worden dat de dames bij de receptie die ik heb ontmoet Marisa en Marenthe allerhartelijkst en meelevend zijn!
Sterke puntenKleine behandelruimte, een gezellige warme kliniek, niet zo "steriel".
Ooglidcorrectie ervaring van Sita. (50)"Gaandeweg de jaren, gingen mijn oogleden meer en meer 'hangen'. Dit ging mij storen en ik ben naar informatie gaan zoeken op het internet. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de medewerkers van de van den Broeckekliniek. Het informatieve gesprek met Anita Liem, een van de plastische chirurgen van de kliniek, verliep prettig en vertrouwenwekkend. Ze heeft mij verteld of ik voor een ooglidcorrectie in aanmerking kwam, wat ze voor mij kon doen. Duidelijke vriendelijke uitleg. Mijn ooglidcorrectie is vakkundig uitgevoerd door dr Liem. Het vervelende van de operatie vond ik de verdovingsprikken. Deze vond ik pijnlijk. Tijdens de operatie werd ik gerust gesteld door dr Liem en de assistente en vertelde dr Liem waar ze mee bezig was.Dat was fijn en het kwam overeen met de informatie van het internet en de informatie op papier die ik bij het eerste consult had gekregen. In het weekend heb ik contact opgenomen met de kliniek met een vraag over mijn herstel. Ik werd snel terug gebeld door Dr van den Broecke en geholpen. Dat vond ik erg prettig. Een aantal maanden na de operatie bleek dat er een kleine asymmetrie bleef te zien tussen mijn linker- en rechterooglid en ik heb een consult aangevraagd. Dr Liem heeft na consult een na-correctie aan mijn rechterooglid uitgevoerd op kosten van de kliniek. Ik ben zeer tevreden!!! Het resultaat is natuurlijk en dat vind ik erg belangrijk. Ik ben nog steeds 'dezelfde', maar nu met een frissere oogopslag. Dank, veel dank!"
Ooglidcorrectie ervaring van Tineke W. (56)Ik vond zelf dat mijn blik vermoeiend c.q. chagerijnig was. "Men" vond van niet. 24 nov. bovenooglidcorrectie gehad, gedaan door Duco. Wat een geweldenaar is dat toch... Ik heb zelf voor en na foto's gemaakt...ik zie er 10 jaar jonger uit en mijn ogen "knallen" weer. Zo blij mee. Ik raad iedereen, die ik over een ooglidcorrectie hoor, de VandenBroecke Kliniek aan. Prima kliniek, de intake, de o.k. ( trouwens heel relaxed en nog een soort gezellig) en de nazorg echt top! Iedereen verstaat zijn vak daar. Het is nu bijna 6 weken geleden en het wordt nog steeds mooier. Kortom ik ben meer dan tevreden en zou het zo weer doen, geen centje pijn gehad.
Ooglidcorrectie ervaring van Anneke uit B. (50) De ooglid correctie vond plaats in een kliniek waar een rustige, gastvrije maar ook een betrokken sfeer hing. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.Sterke punten De heldere uitleg tijdens de behandeling en het telefoongesprek de dag na de behandeling om te vragen hoe het ging en of er nog vragen waren.
Ooglidcorrectie ervaring van Anoniem De ooglid correctie vond plaats in een kliniek waar een rustige, gastvrije maar ook een betrokken sfeer hing. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.Sterke punten De heldere uitleg tijdens de behandeling en het telefoongesprek de dag na de behandeling om te vragen hoe het ging en of er nog vragen waren.
Ooglidcorrectie ervaring van Marcel O. (49) Zeer vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de behandeling.Sterke puntenPrettige ontvangst en behandeling.
Ooglidcorrectie ervaring van Sandra G. (50) Ik heb na veel te lang wachten een bovenooglid correctie laten doen, had erg veel last van overhangend vel en daar ondervond ik veel last van, hoofdpijn, constant je wenkbrauwen optrekken en ik zag er moe uit. Je word er uitermate op je gemak gesteld, kreeg van Duco goede uitleg wat er mogelijk was.Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan, mijn ogen stralen gewoon weer . Wat een betrekkelijk kleine ingreep wel niet kan doen voor je uitstraling, ik zie er gewoon veel jonger en frisser uit, thanks Duco voor mijn mooie ogen.
Ooglidcorrectie ervaring van G. (54) Fysieke klachten had ik (nog?) niet, maar mijn oogmake-up zag ik bijna niet meer terug, door mijn steeds meer overhangende oogleden. Dit heeft mij doen besluiten voor een ooglidcorrectie te kiezen.Ben niet over één nacht ijs gegaan, ik vond het nogal wat. Zit toch in je gezicht, dus ik heb ruim de tijd genomen om informatie te zoeken en bij twee klinieken uitgekomen.VandenBroecke en een andere kliniek in Amsterdam. Bij beide een info-gesprek gehouden en met volle overtuiging voor VandenBroecke gekozen. Daar ben ik achteraf heel blij mee.Goede reële informatie bij het eerste gratis en geheel vrijblijvende gesprek.Er werd goed naar wensen en verwachtingen gevraagd en meegedacht over mogelijk- en onmogelijkheden.Ben geopereerd door Dr. Rose Rhemrev - Pieters.Genezing is zeer spoedig verlopen.Het heeft zoals voorspeld, alle kleuren van de regenboog gekregen, maar dat was na anderhalve week weg. Het is daarna nog ongeveer een weekje wat opgezwollen geweest. Kortom na zo'n drie weken, kon ik me weer overal vertonen;-) Zeer tevreden over het resultaat (uiteraard het allerbelangrijkste) en daarbij uitermate tevreden met de bejegening, door arts en de andere medewerkers. Ambiance is ook prima Kortom 100% tevreden over alle aspecten van de kliniek en naar mijn mening, een absolute aanrader
Ooglidcorrectie ervaring van Richal el B. (44) GoedSterke punten persoonlijke benaderingDoor welke plastisch chirurg bent u behandeld? Liem
Ooglidcorrectie ervaring van Fred S. (61) Volledig naar verwachtingSterke punten Uitstekende locatie, voldoende parkeren en dicht bij de snelwegDoor welke plastisch chirurg bent u behandeld? Van Huizum
Ooglidcorrectie review van Jimmy N. Zeer plezierig, eerlijk en direct.Sterke punten Tijdens de behandeling werd duidelijk verteld wat er gebeuren zou. Er was erg veel aandacht voor de klant/patiënt en daarom voelde ik mij erg op mijn gemak.Door welke plastisch chirurg bent u behandeld? Van den Broecke
Ooglidcorrectie ervaring van Anoniem (48) Prima begeleiding, duidelijke aanpak en klantvriendelijk!Sterke punten Ondanks mijn nervositeit werd er rustig met mij gesproken en de behandeling voortgezetDoor welke plastisch chirurg bent u behandeld? Liem
Ooglidcorrectie ervaring van Hanneke S. (70) De professionele maar ook zeer persoonlijke benadering. Voelde me letterlijk en figuurlijk gehoord en gezien.
Ooglidcorrectie ervaring van Mini M. (55) Zeer goed geïnformeerd en plezierig geholpen. Ben donderdags geholpen en op vrijdagavond werd er nog gebeld vanuit de kliniek of het goed met me ging ivm het weekend wat er aan kwam. Zeer attent!Sterke punten Klantgericht
Ooglidcorrectie ervaring van Ron (65) PrimaSterke punten Prima werk voor goede prijs!
Ooglidcorrectie ervaring van Anoniem (49) Het was mijn eerste ervaring met een prive kliniek en ik wist niet wat ik kon verwachten behalve witlederen banken en orchideeën in kleur. Maar het was allemaal professioneel en vriendelijk en ..... GeenwachttijdenSterke punten De behandeling zelf had een groot gezelligheids aspect, (misschien omdat het over de bouw ging) terwijl je als patiënt op de hoogte werd gehouden van de vorderingen.
Ooglidcorrectie ervaring van Anoniem (41) Consult was duidelijk en met aandacht.Operatie en begeleiding zeer efficiënt en gezellig!Sterke punten Het eerlijke advies tijdens consult. De vriendelijke ontvangst en begeleiding bij ontvangst. Het natuurlijke resultaat, nu al, 4 weken na operatie.
Ooglidcorrectie ervaring van Nel van der Z. (56) Ik heb het als goed ervaren.Sterke punten: Rustige sfeer. Je wordt goed op je gemak gesteld. Duco praat je door de behandeling heen, zeer prettig.
Ooglidcorrectie ervaring van Anoniem (39) Uitstekend! De ontvangst door de receptioniste is heel vriendelijk. Tijdens de operatie werd door dr. Rhemrev precies uitgelegd wat zij aan het doen was. Dat stelde mij gerust.
Ooglidcorrectie ervaring van Piet van D. (59) Uitstekende ervaring. Zeer vriendelijk personeel, deskundige behandeling. Ik voelde me echt te gast.Sterke puntenvriendelijk, deskundig, vlot.
Ooglidcorrectie ervaring van Danny W. (45) 'Verdoving ooglidcorrectie' Via een bevriende ok-assistente van een andere kliniek in Amsterdam had ik vernomen dat de verdovingsprik nogal gemeen en pijnlijk zou zijn, dat ik het gevoel kon hebben dat er vloeistof in mijn oog zou lopen en dat dat zou prikken. Daardoor zag ik behoorlijk tegen de ingreep op. Voorafgaand
aan de ooglidcorrectie had ik op advies van haar gevraagd om dormicum, tegen de zenuwen. Ik kon evt een temazepam krijgen, maar de receptioniste en ok-assistente stelden me gerust en gaven aan dat Dr. Rhemrev heel kundig is en uiterst voorzichtig de injectie geeft en dat je alleen even een klein prikje voelt aan de buitenkant van het oog. Daarna werden de rest van de verdovingsinjecties in het al verdoofde gebied gezet. Dat was ook zo. Het stelt niets voor, ik heb er niets van gevoeld en de eerste prikjes zijn echt peanuts! De verdoving wordt goed getest. Ik heb alleen een heel klein beetje op een plekje iets van het hechten waargenomen, maar zo kort en summier dat het niets is om je zorgen over te maken. Nu is het de derde dag na de ingreep. Ik zie er prachtig pimpelpaars met gouden spikkeltjes uit, en nog een klein beetje opgezwollen. Maar voor degenen die twijfelen: het is absoluut niet pijnlijk. Dus ik ben blij dat ik naar déze kliniek ben gegaan, kan het iedereen die twijfelt van harte aanbevelen. Dit zou ik zo wéér doen! Dr. Rhemrev vertelt exact wat ze doet, hoe het aan zou moeten voelen, wat je kunt verwachten. Ook de OK-assistente stelt je op je gemak. Daarbij: het klopt ook wat ze zeggen, het zijn geen loze kreten. Nu nog wachten op het uiteindelijke resultaat, maar alvast een beoordeling voor de ingreep. En da's een tien met een griffel!Tip voor de Van den Broecke kliniek: de manier waarop de verdoving wordt toegediend kunnen jullie rustig op de site en in de informatiemap benoemen. Ik ben er van overtuigd dat het nog meer twijfels weg neemt bij mensen.
Ooglidcorrectie ervaring van Gina E. (53) Bovenooglidcorrectie gehad. Zeer tevreden over de behandeling, service en kwaliteit
Ooglidcorrectie ervaring van Yolanda de W. (46) Bovenooglidoperatie gehad en is prima verlopen conform gemaakte afspraken over tijdstip, wijze van operatie en lengte vd ingreep.Op het afgesproken tijdstip geholpen.Vriendelijk en deskundige medewerkers vd receptie tm de chirurg
Ooglidcorrectie ervaring van Anneke van de V. (48) Zeer nette kliniek .zeer vriendelijk personeelArts naar mijn mening zeer vakkundigVerbeterpuntje . Afspraken lopen meestal uit.waardoor je langer moet wachten
Ooglidcorrectie ervaring van Anoniem (71) alles ok.
Ooglidcorrectie ervaring van N. Douma (41) Ontzettend fijne ervaringZeer persoonlijke en warme behandeling, veel afleiding tijdens de ingreep (tegen de zenuwen) en goede nazorg.
Ooglidcorrectie ervaring van  S. van den B. (61) ik ben zeer tevreden over de behandeling: voor/tijdens/na de behandeling was de bejegening uitstekend. En het resultaat is precies zoals voorspeld was.Vriendelijkheid, heldere uitleg, vertrouwen uitstralend, uitstekende nazorg
Ooglidcorrectie ervaring van Oekie L. (58) Prima behandeling goed en eerlijk advies.
Ooglidcorrectie ervaring van Wilma den H. (58) ik ben zeer tevreden over de behandeling in de kliniek.De persoonlijke benadering. Iedereen stelt je ook op je gemak.
Ooglidcorrectie ervaring van Jacqueline (58) Vriendelijk, ondersteund. Het viel me op dat er veel rust is in de kliniek. Dat maakt je als cliënt ook rustiger.
Ooglidcorrectie ervaring van Irma B. (54) Ik ben heel tevreden met de ooglidcorrectie.
Ooglidcorrectie ervaring van Irene van K. (44) Ben heel blij met mijn ooglid correctie (boven en onder) ik zou iedereen de van den Broecke kliniek aanraden. Je wordt er heel vriendelijk en deskundig begeleid.
Corry K. (59) Het is een prettige kliniek met een goede uitstraling, prettige sfeer en fijne en deskundige mensen als personeel. Zowel Duko als Suzanne richten zich volledig op "de patiënt"; zij werken in een ontspannen, open sfeer waardoor ik mij tijdens de ingreep kon ontspannen. Er wordt tijdens de ingreep verteld welke handelingen gedaan worden, wat ik als prettig heb ervaren. Ik heb Duko en Suzanne als een goed team ervaren!
Anja B. (56) Erg goede voorlichting en uitleg tijdens de behandeling .Zeer vriendelijk en gemoedelijk personeel
Ineke D. (68) De frisse omgeving geeft direct al een fijn welkom gevoel.Sterke punten De rustige manier waarop voor en tijdens de behandeling verteld wordt wat er gebeurd, vind ik heel prettig.
Yvonne van der S. (55) Hier past maar 1 woord , geweldig !!!Vanaf het eerste moment aan de telefoon om de afspraak te maken tot het nabellen van de kliniek na de operatie , super !!!
Sterke puntenprofessionaliteit , zeer klantgericht
Cobi Z. (59) Zag er best wel een beetje tegenop. Ben zo op mijn gemak gesteld door de arts en zijn assistente. Ik heb de kliniek al bij verschillende mensen aanbevolen!
Sterke puntenDe rust die er van iedereen die er werk uitgaat.
Anoniem (47) Ik was een beetje angstig voor de behandeling maar dr. van den Broecke was zeer begripvol, heel prettige ervaring dus, bovendien hing er een goede sfeer in een mooie omgeving.

Christine van der H. (58) Geweldig! Allemaal heel aardig en professioneel Ben zeer tevreden al na 2 weken!
Monique K. (45) Wil mijn positieve ervaring graag delen. Heb veel te lang gewacht met ondergaan van ooglidcorrectie.Zag er tegen op, als ik er nu terug kijk had ik het jaren eerder moeten doen. De ingreep is niks vergeleken met de jarenlange last van zware oogleden. Dus mocht u twijfelen.. zeg ik doe het! U bent in goede handen bij dokter Duco van den Broecke en zijn team.
Sterke punten Persoonlijke benadering en vakkennis. Ieder mens is anders ieder oog is anders.
Gert de M. (45) Anderhalve week geleden heb ik een bovenooglidcorrectie gehad bij dokter van den Broecke. Buitenstaanders zien nu al niks bijzonders meer aan mij! Het ziet er nu al heel goed uit! Het is geweldig goed gedaan! Ook de kliniek zelf, de medewerkers en de sfeer.......uitstekend!
Corry H. (55) In april de stap genomen na advies van een vriend. Na intake met Duco had ik er een goed gevoel over. Operatie zag ik wel tegen op maar Duco stelt je op je gemak, en praat je tijdens de operatie er door heen.Ik heb weer een open blik en ben er erg blij mee.
Pauline H. (51) 10 dagen geleden zijn mijn bovenoogleden geopereerd door dokter Rose Rehmrev.  Ik ben hierover meer dan tevreden!  Een week na de ingreep mochten de hechtingen en pleisters eraf en zag je er al bijna niets meer van. Geen littekens, geen korstjes maar keurig aan elkaar gegroeid en een prachtige "open blik"!Ik heb al vele complimenten gekregen, ik kijk wakkerde, helderder, frisser uit mijn ogen. En dat al na iets meer dan een week na de ingreep!!!. Ben er heel blij mee! Ik heb zelf voor en na fotos"s gemaakt en de eerste week na de behandeling ook iedere dag eentje. Hierop kun je heel goed het verloop en de snelle genezing zien. Een collega heeft na het zien van mij en de foto"s zelfs al een intakegesprek gepland bij de VandenBroecke Kliniek en volgens mij volgen er meer..... Dus kom maar door met die commissie 😉
Hanneke W. (55) Ik wilde het al jaren: een ooglidcorrectie. Ik had veel hoofdpijn, branderige ogen, een vermoeid uiterlijk en matig zicht.Wat mij tegenhield was toch de verdoving per injectie. Ik zag daar erg tegenop. Duco praat je door de hele ingreep heen stelt je op je gemak, er is een goede sfeer , dat voelde goed. Reacties uit mijn omgeving waren zeer positiefIk ben heel erg blij dat ik de ingreep heb laten doen bij de VandenBroecke Kliniek
Wendy van P. (33) Al jaren last van een drukkend gevoel achter mijn ogen, last van vermoeide ogen/uitstraling, hoofdpijn en dat terwijl ik pas 33 ben dus heb ik de stap genomen om een ooglidcorrectie te ondergaan en daar heb ik geen seconde spijt van. Het is pas 1 1/2 week en het resultaat is prachtig en het drukkende gevoel was direct weg. Ik ben eerst voor een intake naar een andere kliniek geweest maar bij die kliniek was mijn gevoel niet goed. Toen kwam ik bij de van den broecke kliniek uit en wauw wat een verschil...zo vriendelijk allemaal, ik voelde mij er gelijk thuis. De operatie was zo voorbij en was nog gezellig ook. Ik heb helemaal geen pijn gehad en op wat blauwe/gele plekken na was ik na een weekje wel weer toonbaar. Voor iedereen die nog twijfelt....ik zou het zeker doen en kan deze kliniek echt aanraden!
Christien V. (62)Na jarenlang te hebben gepiekerd, zal ik het doen of niet….…heb ik besloten, omdat ik last had van overtollige huid boven mijn ogen, een bovenooglidcorrectie te ondergaan. Na uitgebreid zoeken via Google en ook in het buitenland ben ik op zoek geweest, door wie zo’n correctie te laten uitvoeren. Je hebt vertrouwen nodig en dat krijg je al bij je eerste binnenkomst bij VandenBroecke Kliniek. Was best wel zenuwachtig op de dag van de ingreep, omdat er toch in je wordt “ gesneden”! Duco wist mij gerust te stellen. Samen met zijn assistente hebben zij mij tijdens de ingreep al pratend er doorheen gesleept! Ik ben zeer tevreden over het intakegesprek, welke buiten kantooruren heeft kunnen plaatsvinden. De ingreep heb ik ondergaan tijdens het weekend, wat erg handig is, gezien mijn werk- en gezinssituatie. Ik ben erg blij dat ik de VandenBroecke Kliniek uiteindelijk heb uitgekozen om deze lang gekoesterde wens bij hen te laten doen. Goede nazorg begeleiding en het eindresultaat mag er zijn! Nogmaals veel dank!
Petra de J. (46) Ik had al tijden last van mijn ogen. Steeds werd ik mij bewuster van het feit dat ik continue mijn voorhoofd zat "op te halen" en een steeds zwaarder gevoel kreeg. Mijn ervaring met de kliniek is geweldig. Intake vond ik wat algemeen, misschien ook omdat je nog niet heel zeker bent van je zaak, de behandeling daarentegen geweldig. Ingreep pijnloos, eerste 2 dagen behoorlijk rood en wat gezwollen daarna met het uur beter. Geen paracetamol aan te pas gekomen, geen pijn, niets. Werd nog keurig nagebeld hoe het ging, erg attent, en ook bij het verwijderen van de hechtingen weer keurig. Iedereen die twijfelt over " een kliniek " ik zou zeggen, doe de VandenBroecke Kliniek!
Jacqueline T. (47) Al jaren vond ik dat ik er te moe uit zag. Het leek alsof mijn ogen steeds kleiner werden. Maar ik vond de beslissing om zo maar te snijden in een gezond lichaam erg lastig. Door de hartelijke ontvangst en de warme aandacht van Duco heb ik het aangedurfd. Deze specialist heeft mij een reëel resultaat voorgespiegeld en zijn expertise is overduidelijk. De ingreep viel reuze mee omdat we zo gezellig hebben gekletst. Het verschil is zeer snel zichtbaar. Opmerkelijk hoeveel ik weer kan zien. Ik ben zeer tevreden. Het nieuwe pand is prachtig en ik wens jullie daar nog heel veel fijne jaren. Dank voor jullie goede zorgen.Jacqueline
Maud V. (39) Door mijn altijd vermoeide blik heb ik een tijd geleden de stap genomen om me te orienteren op een boven ooglidcorrectie. Ik kwam via via bij Duco van den Broecke terecht en heb toen een afspraak gemaakt. Na de intake, die rustig en voorzien van alle informatie verliep, heb ik besloten om de correctie te laten doen. Duco is zeer bekwaam en heeft me tijdens het intakegesprek net als tijdens de behandeling erg op m'n gemak gesteld. Alhoewel mijn gezicht er de eerste 2 dagen na de behandeling niet uitzag, heb ik helemaal geen pijn gehad. Het resultaat is prachtig geworden en littekens zijn niet te zien. Ik ben nog iedere dag blij dat ik die stap genomen heb. En de behandeling heb laten uitvoeren bij een arts waar ik me volledig op mn gemak voelde. Echt een aanrader!
Lenie S. (60) Ik mocht al 20 jaar geleden een ooglidcorrectie laten doen, maar toen durfde ik nog niet.Ik heb eindelijk de stap genomen en ben zeer tevreden over het resultaat.Al jaren had ik last van vermoeide ogen, had altijd hoofdpijn en zag er moe uit.Je wordt goed geholpen en ze zijn erg vriendelijk.Duco heeft mij geholpen en hij steld je erg op je gemak, ik raad het iedereen aan om bij Van den Broecke een ooglidcorrectie te laten doen
Wilma A. (56) Had last met kijken, erg vermoeide ogen.Een hele goede ervaring, kan het iedereen aanraden om naar deze kliniek te gaan.Goede begeleiding, hele aardige mensen en een geweldig resultaat, kan niet beter !!
Jan K. (68) Fantastisch geholpen. Mensen die het vertrouwen op je overbrengen. Ben bijzonder blij met het resultaat en kan het een ieder aan bevelen om het hier te laten doen, indien nodig.Het resultaat mag er wezen.Heren bedankt.
Marian B. (39) Ik ben blij dat ik deze correctie heb laten uitvoeren. De ingreep en alles wat erbij hoort viel reuze mee! Ik had vermoeide ogen en smetplekje op mijn ene ooglid. Dat is heel goed verholpen en ik daarnaast zie er een stuk frisser uit. De VandenBroecke Kliniek is heel professioneel!
Jan D. (64) Ik ben erg blij vorig jaar de stap te hebben genomen om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Duco heeft prima werk verricht. In een ontspannen sfeer heeft hij de behandeling uitgevoerd. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Vandaag 19-01-2015 de laatste nacontrole gehad. Ik ga met een frisse blik de zomer tegemoet.
Jopie L (75) Ook ik heb op mijn 75ste een ooglidcorrectie ondergaan. Ik wist al dat Duco een heel goede chirurg was en vanaf de intake, de operatie en de nabehandeling niets anders dan lof. De gemoedelijkheid en hartelijkheid doet je heel snel op je gemak voelen. De operatie op zich, daar heb ik heel weinig van gevoeld en tijdens de operatie hebben we heel gezellig gebabbeld.
Marit M. (53) Al langere tijd zat ik er aan te denken om een ooglidcorrectie te laten doen. Toen een vriendin zei, 'ik wil ook', zijn we samen onder het mes gegaan.Duco heeft het werkelijk geweldig gedaan. Wat zijn we blij met onze open blik. Ik heb geen last gehad van bloed uitstortingen of wat dan ook. De vetbultjes moesten ook weggehaald worden bij mijn ogen en dat was wel pijnlijk, maar wie mooi wil zijn....... dus ik zeg: gewoon doen!Ik ben zo blij dat ik het heb laten doen. Heb veel minder last van tranende ogen en heb veel meer zicht naar boven (mijn zonnekleppen zijn weg ).Duco enorm bedankt voor de vakkundige operatie, in 1 woord: geweldig!
Coby P. (56) Na jaren na te denken over een ooglidcorrectie. Heb ik het pas laten doen. Had last van hangende oogleden. Dus zag er altijd moe uit en had vaak last van hoofdpijn. Kan de VandenBroecke Kliniek echt aanbevelen. Duco heeft het prachtig gedaan. Legt alles goed uit en ook nazorg is geweldig. Heb nu een veel opener blik!
Rob (60) Omdat ik het cosmetische aspect niet zo belangrijk vond heb ik een bovenooglidcorrectie steeds uitgesteld. Vanwege steeds vermoeidere ogen en een lichte hoofdpijn 's-avonds, en op aanraden van anderen heb ik toch de stap genomen. Bij de VandenBroecke Kliniek ben ik buitengewoon klantvriendelijk en deskundig geholpen waarvoor alle lof! Het enige waar ik spijt van heb is dat ik het niet veel eerder heb gedaan. Weg vermoeide ogen en hoofdpijn en een veel groter gezichtsveld.
Christa (63) Ben vandaag in kliniek geweest voor eenIntake gesprek,werdt hartelijk ontvangen met een kopje koffie en een gezellig praatje door de gastheer,daarna het gesprek met dokter van der Broecke ,wat een fantastische man,echt goed en een eerlijke mening gegeven,waarna ik besloot om de ingreep nog niet te laten doen,maar als ik over 2 of 3 jaar besluit om dit alsnog te laten doen ga ik zeker naar deze kliniek. Nogmaals bedankt
Karin W. (53)Al langere tijd wilde ik een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren, maar durfde niet de stap te zetten. Een donkere blik, drukkend gevoel boven mijn ogen, vaak hoofdpijn en tranende ogen die gingen plakken. Tot een vriendin dit had laten doen en er zeer tevreden over was. Toen ben ik toch eens gaan zoeken en jawel ik kwam uit bij de Duco v.d. Broecke kliniekIk las de ervaringen en wetende dat hij een plastisch chirurg is, maakte het voor mij allemaal interessanter. [readmore] Ik ging een videofilmpje van hem bekijken en wat schetste mijn verbazing, het was de zelfde persoon die mijn vriendin hadgeopereerd met die vrindin als hoofdpersoon!. Toen heb ik de stap gezet, samen met een andere vriendin van de zelfde leeftijd, zelfde dag geboren, dus zouden we dit ook samen ondergaan. De operatie is fantastisch verlopen, geen pijn gehad. De dagen daarna wel wat branderig gevoel en hier en daar wat blauw. Na een week mochten de hechtingen er uit en had ik al een mooie open blik!Nog 3 dagen de ooghoekpleistertjes er op gehad en na de 11 dag al voorzichtig mijn ogen opgemaakt! Het was een feest om te zien!! Zo trots als een pauw heb ik mijn kennissen het resultaat laten bewonderen. zowel ik als mijn vriendin hadden niet verwacht dat ik binnen 2 weken al zo ver zou zijn. Ik ben reuze blij met het resultaat, SUPER!!!!!
Lorenzo van B.Ik heb er jaren over gedacht en twijfelde om het te laten doen. DOM!Ik heb geen seconde pijn gehad en de operatie ging super snel. Verder ben ik amper blauw geworden (ik ben wel uit voorzorg 2 dagen echt plat op bed gaan liggen!) En het resultaat is heel natuurlijk. Daarnaast is de prijs ook zeer betaalbaar!Ik zou zeggen: Wacht niet, zonde van de tijd! Want laten we eerlijk zijn, je blijft toch elke dag weer in de spiegel kijken met de gedachte dat je er vanaf wilt.
Marianne H. (68) Ik heb op mijn verjaardag een bovenooglidcorrectie gehad en ben daar zeer tevreden over. Zeer vriendelijke mensen werken daar. De kliniek ziet er tip top uit, netjes en verzorgd en de koffie staat klaar. Ik heb de operatie laten doen omdat ik vermoeide ogen en overhangende oogleden had, en ook vaak hoofdpijn.Duco is een man met een paar gouden handen, het resultaat liegt er niet om. De ingreep viel erg mee en ik heb ook bijna geen napijn gehad, ik overweeg nu zelf een onderooglid correctie.
Peter Z. (49)Ik ben tot mijn besluit gekomen om een ooglid correctie uit te laten voeren bij VandenBroecke Kliniek was , omdat ik veel last had van hangende bovenoogleden waardoor je het gevoel had om over een berg heen te kijken , hoofdpijn boven je ogen , moe uiterlijk en omdat ik last hebt van graspollen allergie wreef ik vaak in mijn ogen waardoor mijn oogleden vaak kapot waren.[readmore]Mijn ervaring met VandenBroecke Kliniek is je word heel vriendelijk opgevangen door de receptionist(e) , je moest een vragenlijst invullen en er worden foto's genomen van je ogen, tijdens het invullen van de vragenlijst krijg je een kopje koffie. Daarna krijg je een gesprek met een hele vriendelijke chirurg die uitlegt wat hij gaat doen en hoe je voelt je eigen gelijk op je gemak , daarna maak je een afspraak wanneer de operatie is .Dit is kan heel snel want deze kliniek is 7 dagen open waardoor je snel van je probleem af bent. De operatie valt reuze mee het eerste prikje die je krijgt kan je vergelijken met een haartje wat je uit je hoofd trekt en daarna voel je niks meer, na de operatie moet je nog een uurtje blijven voor het koelen dit is om de zwelling en de eventuele blauwe ogen zoveel mogenlijk tegen te gaan( ik had hier geen last van), je krijgt hecht pleistertjes erop over je hele oogleden na een week mogen de hechtingen eruit en pleistertjes worden van je ogen gehaald als de pleistertjes eraf gaan kan je dit vergelijken als er vel van je rug af getrokken wordt als je goed verbrand bent , als de hechtingen eruit gaan voel je helemaal niks van. Je krijgt nog na een aantal weken een nacontrole . Ik had naar mijn inziens het veel eerder moeten doen ik ben er zeker voor ruim 80% opgeknapt en heb nergens meer last van . Ik heb nog wel een goede tip voor iedereen die het gedaan heeft of gaat doen , als je de opreratie gedaan heeft haal dan bij een drogist een litteken zalf( VSM Cardiflor Litteken zalf) dit om je litteken weefsel tot het minimale te krijgen en om litteken pigment tegen te gaan dit krijg je als je gaat zonnen je litteken niet wit word.
Els J. (50) Beste Duco,Dank voor het openen van mijn ogen!
Herma van der P. (48) Lang nagedacht om een ooglidcorrectie te laten doen. Hangende oogleden, druk op de ogen, altijd een vermoeide blik. Nu en hele nieuwe frisse blik, geen last meer van mijn ogen, zie zelfs op afstanden beter zonder bril!!?? Veel complimenten gekregen.
Veel gehoord over de reputatie van Dr van den Broecke via medewerkers van het Diaconessen ziekenhuis,dit heeft mij het laatste zetje gegeven.behandeling super gegaan en het resultaat is uitstekend. De service in de kliniek is heel goed, individuele aandacht hoog in het vaandel, geen wachtlijsten,behandeling ook buiten kantoortijden. Kortom, niet aarzelen......gewoon doen!!
Nel van V. (58) Vanaf het eerste contact met chirurg Duco van den Broecke kan ik alleen maar zeggen 'geweldig'! De behandeling was snel en pijnloos ik werd volledig op mijn gemak gesteld. Ook de nazorg was fantastisch! 1 week na de behandeling mochten de hechtingen er uit. Het resultaat is prachtig: een frisse blik en zeker niet onbelangrijk men schat mij nu heel wat jaartjes jonger.
Myrtle W. (45)Twee weken geleden heb ik een bovenooglift laten doen. Ik zag er moe uit en ik had last van branderige ogen. Het resultaat is nu al fantastisch. Pas na een week of 6 is het eindresultaat te zien, maar ik ben nu al heel erg blij. Vanaf het intakegesprek tot en met de operatie ben ik heel erg aardig te woord gestaan. De dag na de operatie werd ik gebeld met de vraag hoe het met me ging. Heel erg attent. Ik kan iedereen aanraden om naar deze kliniek te gaan!
Els N. (49)ik heb een ooglidcorrectie ondergaan omdat ik altijd vermoeid uitzag!Nu ik de ooglidcorrectie ondergaan heb,heb ik een veel opener blik.
Bij het intakegesprekken voelde mijn man en ik ons gelijk op ons gemak.Tijdens de operatie was iedereen zo lief.De volgende dag werd ik gebeld hoe het met mij ging een week later gingen de hechtingen eruit .Ik heb geen pijn gehad,het is mij allemaal zo meegevallen!De nazorg is ook erg goed.Ik raad VandenBroecke Kliniek dan ook iedereen aan die een ooglidcorrectie wil ondergaan!
Mevr. K. (64)ik heb goede ervaring met mijn ooglid correctie het is perfect gedaan.Goede begeleiding. Ik heb ooglid correctie laten doen omdat mijn ogen half dicht zaten. Nu heb ik een open blik, dat ziet er dan vriendelijker uit.