Visie van de kliniek

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 847 reviews

Visie VandenBroecke Kliniek

De VandenBroecke Kliniek gelooft in specialisatie. Wij zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Hierdoor hoeft de aandacht niet gedeeld te worden met protocollen en processen voor andere ingrepen. De kliniek is 100% ingericht op ooglidcorrecties. Wij stellen dagelijks de diagnose, voeren de behandeling uit en verzorgen de nazorg. Wij leveren door onze focus en specialisatie zorg van de hoogste kwaliteit.

Er zijn tegenwoordig veel artsen en medisch specialisten die ooglidcorrecties uitvoeren. Echter, alleen een plastisch chirurg wordt speciaal opgeleid tot het uitvoeren van ooglidcorrecties. De VandenBroecke Kliniek staat garant voor de juiste opleiding, ervaring en specialisatie. Dé ingrediënten voor een optimaal resultaat.

Hangende oogleden, vermoeid gevoel, ooglidcorrectie den haag, beste kliniek ooglidcorrecties, ooglidcorrectie goedkoop, beste arts ooglidcorrectie, beste plastisch chirurg ooglidcorrectie

Onze wachtruimte

Ooglidcorrectie Den Haag

Één van onze behandelkamers

Wij staan voor vriendelijkheid, beschikbaarheid en zorgvuldigheid. Wij beschouwen het vrijblijvend geven van volledige, eerlijke informatie en advies als een plicht. Na een ingreep zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Onze plastisch chirurgen werken tevens bij ziekenhuizen in de buurt (Alrijne Ziekenhuizen, Haga Ziekenhuis, Groene Hart Ziekenhuis Gouda en AVL Ziekenhuis).

U wordt altijd behandeld door een in Nederland geregistreerde NVPC  (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) plastisch chirurg met jarenlange ervaring. Dit biedt vertrouwen en zekerheid.

Hoe maakt u een keuze voor de juiste kliniek?

De beroepsvereniging voor plastisch chirurgen, de NVPC, heeft een checklist met 5 Gouden Regels opgesteld. De NVPC waarschuwt voor een grote variëteit aan klinieken, dokters en ingrepen binnen de cosmetische chirurgie.

1. Bedenk goed welke verandering u wilt zien en/of welk resultaat u verwacht.
2. Beoordeel waar en door wie u zich wilt laten opereren.
3. Bespreek uw wensen/verwachtingen met uw plastisch chirurg.
4. Bezint eer ge begint, neem bedenktijd na het gesprek.
5. Bewust kiezen: is de nazorg inbegrepen, wat krijgt u voor uw geld?

Lees hier verder hoe u zich kunt voorbereiden op een ooglidcorrectie consult en hoe u kunt beoordelen wat belangrijk is in de keuze van een kliniek.

Nazorg
Onze kliniek is voor cliënten na een ingreep 24/7 bereikbaar. De VandenBroecke Kliniek heeft een samenwerkingsovereenkomst met diverse ziekenhuizen. Ondanks dat het een relatief veilige ingreep is, geeft dat toch een veilig gevoel.

Onze website is erg uitgebreid. Lees alle informatie rustig door. Indien u vragen heeft kunt u ons bereiken op 088-0042700. U kunt online een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. U heeft dan ook de mogelijkheid rond te kijken in de kliniek.

Beschikbare spreekuren


Belangrijke informatie op de website
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat zijn de ervaringen van clienten met een ooglidcorrectie?