Visie van de kliniek

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 763 reviews

Visie VandenBroecke Kliniek

VandenBroecke Kliniek gelooft in specialisatie. Wij zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Hierdoor hoeft de aandacht niet verdeeld te worden met aandacht, protocollen en processen voor andere ingrepen. De kliniek is er volledig op ingericht. Wij stellen dagelijks de diagnose, voeren de behandeling uit en verzorgen de nazorg. Wij leveren door onze specialisatie zorg van de hoogste kwaliteit.

Er zijn tegenwoordig zeer veel artsen / medisch specialisten die ooglidcorrecties uitvoeren. Echter, alleen een plastisch chirurg leert ooglidcorrecties in de opleiding. Wij staan voor de juiste opleiding, ervaring en specialisatie. Ingrediënten voor kwaliteit en een natuurlijk resultaat.

Hangende oogleden, vermoeid gevoel, ooglidcorrectie den haag, beste kliniek ooglidcorrecties, ooglidcorrectie goedkoop, beste arts ooglidcorrectie, beste plastisch chirurg ooglidcorrectie Ooglidcorrectie Den Haag

Ontvangstruimte en behandelkamers VandenBroecke Kliniek

Naar onze patiënten toe garanderen wij vriendelijkheid, beschikbaarheid en zorgvuldigheid. Wij beschouwen het vrijblijvend geven van volledige, eerlijke informatie en advies als een plicht. Na een ingreep zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Onze plastisch chirurgen werken tevens bij ziekenhuizen in de buurt (Diaconessenhuis Leiden, Slotervaart Ziekenhuis, Groene Hart Ziekenhuis Gouda en AVL-Ziekenhuis).

U wordt altijd behandeld door een in Nederland geregistreerde NVPC plastisch chirurg met jarenlange ervaring. Dit biedt vertrouwen en zekerheid.

Hoe maak je een keuze voor de juiste kliniek?

De beroepsvereniging voor plastisch chirurgen, de NVPC, heeft een checklist met 5 Gouden Regels opgesteld. De NVPC waarschuwt voor een grote variëteit aan klinieken, dokters en ingrepen binnen de cosmetische chirurgie.

1. Bedenk goed welke verandering u wilt zien en/of welk resultaat u verwacht.
2. Beoordeel waar en door wie u zich wilt laten opereren.
3. Bespreek uw wensen/verwachtingen met uw plastisch chirurg.
4. Bezint eer ge begint, neem bedenktijd na het gesprek.
5. Bewust kiezen: is de nazorg inbegrepen, wat krijgt u voor uw geld?

Lees hier verder hoe je je kunt voorbereiden op een ooglidcorrectie consult en hoe je kunt beoordelen wat belangrijk is in de keuze van een kliniek.

Nazorg
Onze kliniek is voor cliënten na een ingreep 24/7 bereikbaar. VandenBroecke Kliniek heeft een samenwerkingsovereenkomst met het ziekenhuis. Ondanks dat het een relatief veilige ingreep is geeft dat mogelijk toch een veilig gevoel.

Onze website is erg uitgebreid. Lees alle informatie gerust rustig door. Indien u vragen heeft kunt u ons bereiken op 088-0042700. U kunt online een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. U heeft dan de mogelijkheid even rond te kijken in de kliniek.

Beschikbare spreekuren


Belangrijke informatie op de website
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat zijn de ervaringen van clienten met een ooglidcorrectie?