Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 98 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1434 reviews

Ooglidcorrectie Amsterdam

Overweegt u een ooglidcorrectie en woont u in de buurt van Amsterdam? De VandenBroecke Kliniek is volledig gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste kliniek op het gebied van ooglidchirurgie in Nederland. En behalve de grootste, zijn we door onze persoonlijke aandacht, ervaring en uitstekende resultaten ook al 8 jaar op rij de ooglidchirurgiekliniek met de hoogste waarderingscijfers van Nederland (op Zorgkaart Nederland een 9,7 en Feedback Company een 9,4).

Locaties in Naarden en Leiden

Locatie Naarden: De VandenBroecke Kliniek in Naarden is gelegen nabij de snelwegen A1 en A6. Er is gratis eigen parkeergelegenheid voor de deur.

Locatie Leiden: De VandenBroecke Kliniek is gevestigd aan de rand van Leiden, nabij snelweg A4. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.

Ooglidcorrectie-kliniek-Amsterdam
Wachtkamer VandenBroecke Kliniek Leiden

Waarom overweegt u een ooglidcorrectie?

Hangende oogleden, een vermoeide blik, hoofdpijnklachten, tranende ogen, er ouder uitzien dan u zich voelt… Er zijn veel redenen om te kiezen voor een ooglidcorrectie. In Nederland wordt bij ruim 20.000 mensen per jaar een ooglidcorrectie uitgevoerd. Een ooglidcorrectie is voor de meeste mensen een eenmalige ingreep, dus informeer uzelf vooraf goed welke kliniek het beste bij u past.

Een vermoeid uiterlijk kan ook komen door verslapping van de onderoogleden of als er zich wallen gevormd hebben. Door een onderooglidcorrectie kan dat probleem verholpen worden.

Boven en onderooglidcorrectie voor-en-na foto’sResultaat na boven- en onderooglidcorrectie

(beweeg over de foto om voor-en-na te zien)

Bekijk meer voor-en-na foto’s

Wat is een ooglidcorrectie?

Er zijn verschillende correcties rondom de ogen mogelijk. Een bovenooglidcorrectie is het meest voorkomend. Het teveel aan huid boven de oogleden wordt dan nauwkeurig verwijderd, eventueel in combinatie met overtollig vet. Soms is het daarnaast ook nodig om verslapte spieren rond het oog mee te corrigeren. De incisie (snee) wordt precies in de oogplooi gemaakt, zodat er vrij snel na de behandeling al geen litteken meer te zien is.

Lees meer over ooglidcorrecties

Wat kost een ooglidcorrectie?

Bovenooglidcorrectie € 1.095
Onderooglidcorrectie € 2.150
Boven- en onderooglidcorrectie € 2.995
Wenkbrauwlift € 1.675
Consult vrijblijvend
Second opinion € 160

Bovenstaande tarieven zijn “alles-inclusief”; dus voor beide ogen, inclusief consult, hechtingen verwijderen, nacontrole en eventuele nabehandeling.

Wie voert de behandeling uit?

De VandenBroecke Kliniek is als enige ooglidchirurgiekliniek in Nederland een kliniek waarbij de behandelend arts altijd een ervaren plastisch chirurg is. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), hebben meer dan 10 jaar ervaring in ooglidchirurgie en werken naast onze kliniek ook in ziekenhuizen in de regio. De plastisch chirurgen van de VandenBroecke Kliniek werken nauw met elkaar samen. Zij delen hun jarenlange ervaring op het gebied van ooglidchirurgie. Door de specialisatie van onze kliniek is de opgebouwde ervaring enorm. Klik voor meer informatie over onze medisch specialisten op onderstaande link:

Team Plastisch Chirurgen

Oren Lapid VandenBroecke KliniekNaomi van Hout

Vier van onze plastisch chirurgen: Drs. Duco van den Broecke, Dr. Martine van Huizum, Dr. Oren Lapid en Drs. Naomi van Hout

Afstand tot onze kliniek?

De VandenBroecke Kliniek in Naarden is gelegen nabij de snelwegen A1 en A6. In Leiden is onze vestiging vlak bij de A4. Bij beide vestigingen is ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Heeft u interesse in een ooglidcorrectie in Naarden of Leiden? Maak dan een afspraak!

Het adres van onze kliniek in Naarden is:
IJsselmeerweg 100
Waterfront Naarderbos – achterzijde gebouw
1411 DL Naarden

Meer informatie over ooglidcorrecties in Amsterdam?

Heeft u nog vragen dan kunt u deze telefonisch: 088-0042700 of per e-mail: info@vandenbroeckekliniek.nl aan ons stellen.

Balie met receptionistes

U vindt op deze website onder andere de volgende informatie:
Wat kunt u verwachten van een ooglidcorrectie?
Waarom een gespecialiseerde kliniek?
Ooglidcorrectie informatie
Onderooglidcorrectie informatie
Oooglidcorrectie kosten

Lees verder:
Wordt een ingreep vergoed?
Cliëntervaringen
Voorbereiding ooglidcorrectie