Second opinion ooglidcorrectie

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 847 reviews

Second opinion ooglidcorrectie

Bij de VandenBroecke Kliniek werkt een gepassioneerd team van medisch specialisten samen voor betere ooglidchirurgie. Het kan zijn dat u na een ooglidcorrectie elders niet volledig tevreden bent. De vraag naar een second opinion, of expert opinion, door onze experts na een ingreep die elders is uitgevoerd, is explosief toegenomen. VandenBroecke Kliniek is als enige kliniek in Nederland 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties, waarbij de behandelend arts altijd een ervaren plastisch chirurg is. De VandenBroecke Kliniek plastisch chirurgen werken in de kliniek als vakgroep samen om de voor u best mogelijke oplossing te bereiken.

Om deze reden hebben wij het volgende beleid opgesteld om Second Opinion consulten transparant te laten verlopen en in goede banen te leiden:

Eerste second opinion consult meer dan één jaar na een operatie elders Gratis
Second opinion tijdens een behandeltraject elders of minder dan één jaar na een operatie elders € 100
Tweede second opinion consult na een ingreep elders € 100
Schrijven van rapport, brieven of expert overleg € 150 per uur
Secundaire ingreep na operatie elders Prijslijst +25%

Interne second opinion

Het kan zijn dat je niet 100% tevreden bent over het consult of de behandeling van één van onze plastisch chirurgen. Dat is niet wat wij willen. Je bent dan altijd welkom voor een Gratis Second Opinion bij een andere medisch specialist. Maak daarvoor een afspraak via 088-0042700.

Medische instrumenten liggen klaarNazorg VandenBroecke Kliniek

Iedereen die bij VandenBroecke Kliniek geopereerd is heeft recht op kosteloze nazorg, ook als dit eventueel leidt tot een kleine aanvullende correctie.

VandenBroecke Kliniek is als enige kliniek in Nederland 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties, waarbij de behandelend arts altijd een ervaren plastisch chirurg is.

Wanneer je na je zoektocht uiteindelijk voor een dokter of kliniek kiest, is het belangrijk om de opleiding, ervaring en expertise van je behandelend medisch specialist (plastisch chirurgen die zijn opgeleid voor ooglid-chirurgie) duidelijk te hebben. Daarnaast is het belangrijk om een goede afspraak te hebben over je verwachting van de operatie. Is het te verwachten resultaat besproken? De wenkbrauwen? Komt het litteken in de plooi? Eventueel een vetherniatie?

Hoe maak je een keuze voor de juiste kliniek?

De beroepsvereniging voor plastisch chirurgen, de NVPC, heeft een checklist met 5 Gouden Regels opgesteld. De NVPC waarschuwt voor een grote variëteit aan klinieken, dokters en ingrepen binnen de cosmetische chirurgie.

1. Bedenk goed welke verandering u wilt zien en/of welk resultaat u verwacht.
2. Beoordeel waar en door wie u zich wilt laten opereren.
3. Bespreek uw wensen/verwachtingen met uw plastisch chirurg.
4. Bezint eer ge begint, neem bedenktijd na het gesprek.
5. Bewust kiezen: is de nazorg inbegrepen, wat krijgt u voor uw geld?

Wil je een afspraak maken met één van onze plastisch chirurgen voor een gratis ooglidcorrectie consult?

Maak een afspraak

Lees verder
Ooglid correctie ervaringen
Video’s ooglidchirurgie
Wordt mijn ingreep vergoed?