Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 119 reviews
feedbackcompany
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 1485 reviews op Feedback Company

Onze visie

De VandenBroecke Kliniek gelooft in specialisatie. Wij richten ons uitsluitend op ooglidcorrecties en nauw aanverwante ingrepen. Hierdoor hoeft de aandacht niet gedeeld te worden met protocollen en processen voor andere behandelingen. Door jarenlange specialisatie hebben wij een optimaal kwaliteitssysteem ontwikkeld voor diagnose, ingreep en nazorg. Hierbij staat in elke stap van het proces onze persoonlijke aandacht en zorg voor u centraal.

Er zijn meerdere artsen en medisch specialisten die ooglidcorrecties uitvoeren. Alleen een plastisch chirurg wordt echter speciaal opgeleid in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Bij de VandenBroecke Kliniek worden ooglidcorrecties uitsluitend door plastisch chirurgen uitgevoerd. Hiermee staan wij garant staan voor de beste opleiding, ervaring en specialisatie van uw behandelend arts.

Ooglidcorrectie Den Haag

wachtruimte vandenbroecke kliniek leiden achter

Na een ingreep zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Onze plastisch chirurgen werken tevens bij ziekenhuizen in de buurt (Alrijne Ziekenhuizen, Haga Ziekenhuis, Groene Hart Ziekenhuis Gouda en AVL Ziekenhuis).

U wordt altijd behandeld door een in Nederland geregistreerde NVPC  (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) plastisch chirurg met minimaal 10 jaar ervaring.

Hoe maakt u de keuze voor de juiste kliniek?

De beroepsvereniging voor plastisch chirurgen, NVPC waarschuwt voor een grote variëteit aan klinieken, dokters en ingrepen binnen de cosmetische chirurgie. Om u hierin te helpen geeft zijn 5 Gouden Regels als hulp bij het maken van uw keuze:

1. Bedenk goed welke verandering u wilt zien en/of welk resultaat u verwacht.
2. Beoordeel zorgvuldig waar en door wie u zich wilt laten opereren.
3. Bespreek uw wensen/verwachtingen met uw plastisch chirurg.
4. Bezint eer ge begint, neem bedenktijd na uw consult.
5. Bewust kiezen: is de nazorg inbegrepen, wat krijgt u voor uw geld?

Lees hier verder hoe u zich kunt voorbereiden op een ooglidcorrectie consult en hoe u kunt beoordelen wat belangrijk is in de keuze van een kliniek.

Nazorg
Ondanks dat een ooglidcorrectie een relatief veilige ingreep is, zijn aan elke operatie risico’s verbonden. Onze kliniek is voor cliënten na een ingreep 24/7 bereikbaar op een speciaal telefoonnummer dat u na uw ingreep krijgt. De VandenBroecke Kliniek heeft daarnaast een samenwerkingsovereenkomst met diverse ziekenhuizen in de regio.

Benieuwd wat de VandenBroecke Kliniek voor u kan betekenen?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met één van onze ervaren plastisch chirurgen!

Lees verder:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat zijn de ervaringen van onze clienten?