Ooglidcorrectie Rotterdam

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 736 reviews

Ooglidcorrectie Rotterdam

VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Dit is uniek in Nederland! Een hecht team van plastisch chirurgen voert in de kliniek uitsluitend behandelingen uit rondom de ogen. Alles in de kliniek staat in het teken van voorbereiding, de ingreep en nazorg van ooglidcorrecties. De opgebouwde ervaring is daardoor groot. Zoekt u ooglidcorrectie Rotterdam?

VandenBroecke Kliniek is nabij Rotterdam gevestigd, langs de A4 bij Leiden. Vanaf Blijdorp is dit ongeveer 25 minuten rijden. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook met het openbaarvervoerbedrijf zijn wij goed bereikbaar. Op deze website vind u alle informatie over een eventuele behandeling.

Waarom overweegt u een ooglidcorrectie?

Hangende oogleden, een vermoeide blik, hoofdpijn klachten, tranende ogen, er ouder uitzien dat u zich voelt… Iedereen heeft een andere reden voor een ooglift. In Nederland kiezen ruim 30.000 mensen per jaar voor een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is een eenmalige ingreep. Het is belangrijk te kiezen voor een plastisch chirurg met ervaring, waar u een goed gevoel bij heeft.

Het intakegesprek heeft u altijd met de behandelend plastisch chirurg. Zo heeft u de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen aan de behandelend specialist. Alle plastisch chirurgen werken naast de kliniek ook in een ziekenhuis. VandenBroecke Kliniek is de grootste kliniek in ooglidcorrecties van Nederland.

Bovenstaande kenmerken zijn een garantie voor een optimaal & natuurlijk resultaat. Onze clienten waarderen ons met een 9,4!

Klik voor meer informatie over onze medisch specialisten:

Team Plastisch Chirurgen

Duco  Martine

Twee van onze plastisch chirurgen; Drs. Van den Broecke en Drs. van Loenen

Bereikbaarheid VandenBroecke Ooglift Kliniek

Wij vinden het belangrijk dat we binnen een relatief korte reisafstand van onze cliënten zijn gevestigd. Vanuit Rotterdam is onze kliniek binnen 25 minuten bereikbaar. Wij zijn gevestigd langs de A4, de eerste afslag vanaf het Prins Claus Plein, met gratis parkeer gelegenheid voor de deur. Met het openbaar vervoer zijn we ook goed bereikbaar. Er stopt een bus voor de deur, treinstation Lammenschans is ongeveer 5 minuten lopen.

Bovendien is het fijn om kort na de ingreep de behandelend specialist in de buurt te weten.

Het adres van onze kliniek is:
Mary Beystraat 5
2324 DK Leiden

ooglidcorrectie, ooglid correctie, boven ooglidcorrectie, hangende oogleden, ervaring ooglidcorrectie, vergoeding ooglidcorrectie, blepharoplastiek, ooglidcorrectie Rotterdam

Resultaat van een ooglidcorrectie

Ooglift

Bij een boven ooglidcorrectie (ook wel ooglift) wordt een stukje overhangende huid verwijderd. Zo krijgt u de frisse oogopslag van vroeger terug, en verdwijnt het vermoeide gevoel. Omdat het litteken precies in de oogplooi valt, is het later nauwelijks zichtbaar. Ook de vorm van het oog kan zo verfraaid worden.

Het vermoeide uiterlijk kan ook komen als de onderoogleden verslapt zijn en er wallen zich gevormd hebben. Door een onderooglidcorrectie kan het probleem worden verholpen.

De plastisch chirurgen van VandenBroecke Kliniek werken nauw samen. Zij delen hun ervaring op het gebied van ooglidchirurgie. Door de specialisatie van de kliniek is de opgebouwde ervaring enorm.

Wat kunt u verwachten van een ooglift?

Tijdens het intakegesprek wordt gekeken of u kandidaat bent voor een ooglidcorrectie. Niet iedereen komt in aanmerking voor een ingreep. Het intakegesprek is altijd met de behandelend plastisch chirurg. Tijdens het intakegesprek krijgt u alle informatie over de ingreep. U krijgt ook advies over de mate van verbetering na de ingreep. Dit advies is afhankelijk van de diagnose.

Verschillende correcties rondom de ogen komen vaak voor. Een bovenooglidcorrectie is het meest voorkomend. De overtollige huid van de bovenoogleden wordt dan nauwkeurig verwijderd. Het wondje wordt precies in de oogplooi gesloten, zodat deze later niet zichtbaar is. Soms is het ook nodig om de verslapte spieren mee te corrigeren bij zogenoemde ooglid ptosis. Er zijn allemaal technieken om het resultaat zo mooi mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verplaatsen of verwijderen van vet, het verwijderen van een stukje spier en het fixeren van spier en structuren om stabiliteit te krijgen. Iedere persoon is anders en de anatomie is nooit gelijk, tussen personen niet maar ook niet tussen het ene gezichtshelft en de andere. Tijdens het intakegesprek legt de plastisch chirurg duidelijk uit wat u kunt verwachten.

Afstand tot Rotterdam?

Wij vinden het belangrijk dat we binnen een relatief korte reisafstand van onze cliënten zijn gevestigd. Vanuit bijvoorbeeld Rotterdam Blijdorp is onze kliniek in 25 minuten bereikbaar (bron ANWB-routeplanner). Wij zijn gevestigd langs de A4, de eerste afslag vanaf het Prins Claus Plein. Bovendien is het fijn om kort na de ingreep de behandelend medisch specialist in de buurt te weten.

Adres VandenBroecke kliniek
Mary Beystraat 5
2324 DK Leiden

Meer informatie

Een ooglidcorrectie ondergaan de meeste mensen eenmalig. Het is dus een belangrijke beslissing wie de ingreep mag uitvoeren. Deze website is met zorg samengesteld. Mocht u vragen hebben over de inhoud, een vrijblijvend intakegesprek of bijvoorbeeld de nazorg, kunt u via 088-0042700 altijd contact met ons opnemen.

agenda

Waarom VandenBroecke Kliniek?

Gespecialiseerde kliniek
U wordt altijd door een ervaren plastisch chirurg behandeld
Modern ingerichte behandelkamers
Geen wachtlijsten
Elke week een avond en een weekend spreekuur

U vindt op deze website onder andere de volgende informatie:
Wat kunt u verwachten bij een ooglidcorrectie?
Waarom een gespecialiseerde kliniek?
Ooglidcorrectie informatie
Onderooglidcorrectie informatie
Kosten ooglidcorrectie

Wij adviseren u de website zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen hebt kunt u altijd contact opnemen met ons informatiecentrum op 088-0042700. U kunt ook online een afspraak maken wanneer het u uitkomt. Bekijk daarvoor de

Beschikbare spreekuren

Lees verder
Wordt een ingreep vergoed?
Cliënt ervaringen
Voorbereiding ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie Rotterdam