Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 98 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1434 reviews

Samenwerkende klinieken

De allerbeste specialistische behandelingen waarbij persoonlijke aandacht, kennis en ervaring centraal staan is wat ons verbindt. Door deze focus, jarenlange ervaring en de nauwe samenwerking tussen onze artsen en klinieken bieden wij zorg van excellente kwaliteit.

VandenBroecke Kliniek ooglidcorrectie Leiden                 De Vliet Huidtherapie Leiden logo Schaamlipcorrectie kliniek

VandenBroecke Kliniek
is volledig gespecialiseerd in ooglidcorrecties en al jaren de grootste én best gewaardeerde ooglidchirurgiekliniek van Nederland. Alle plastisch chirurgen hebben minimaal 10 jaar ervaring, zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en werken naast de VandenBroecke Kliniek bij ziekenhuizen in de regio.

Kliniek Vrijdag is dé kliniek voor behandelingen met Botox, fillers en injectables voor huidverjonging. De behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch artsen die zich uitsluitend hierop focussen. Het zijn ware ‘Architecten van schoonheid’ die u perfect adviseren om de mooiste versie van uzelf te worden en te blijven.

Huidkliniek De Vliet haalt het beste uit uw huid met een breed scala aan (laser)behandelingen en permanente ontharing. Er wordt gewerkt met medische peelings en hoogwaardige lasers om uw huid veilig en effectief te verbeteren. Onze huidtherapeuten hebben jarenlange ervaring en kunnen u optimaal adviseren bij het samenstellen van een persoonlijk behandelplan.

V-Klinieken is de grootste vrouwenkliniek van Nederland. De kliniek is gespecialiseerd in schaamlipcorrecties en de behandeling van ingetrokken tepels. Het team van medisch specialisten bestaat uit Nederlands enige cosmetisch gynaecoloog, een plastisch chirurg en een cosmetisch arts; allen met uitgebreide ervaring op het gebied van reconstructieve en cosmetische chirurgie voor vrouwen.

Benieuwd wat de VandenBroecke Kliniek voor u kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met één van onze ervaren plastisch chirurgen!

Lees verder:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat kost een ooglidcorrectie?
Wat zijn de ervaringen van clienten met een ooglidcorrectie?