Samenwerkingsverbanden

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 847 reviews

Samenwerking voor u

Sinds begin 2014 zijn 3 gespecialiseerde klinieken een intensieve samenwerking aangegaan:

VandenBroecke Kliniek ooglidcorrectie Leiden Logo_Kliniek Vrijdag De Vliet Huidtherapie Leiden logo

VandenBroecke Kliniek is volledig gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Er werken ervaren plastisch chirurgen, die zich in de kliniek uitsluitend richten op de kwaliteit van ooglidcorrecties.

Kliniek Vrijdag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen zoals injectables, fillers en huidverbetering. De werkzame cosmetisch artsen en huidtherapeuten richten zich uitsluitend op die behandelingen. Klik hier voor de website van Kliniek Vrijdag.

Huidkliniek De Vliet is gespecialiseerd in enkele specifieke huidaandoeningen. Beenvaatjes verwijderen, kalknagels behandelen, couperose, rosacea en pigmentvlekken verwijderen, definitief ontharen, de behandeling van acne en tatoeage verwijderen. Klik hier voor de website van Huidkliniek De Vliet.

Locatie en kwaliteit
Alle 3 de klinieken zijn gevestigd in hetzelfde pand aan de Mary Beystraat te Leiden. Dankzij de specialisatie weet iedereen exact wat er van hem/haar wordt verwacht, alleen de focus op de kwaliteit van behandeling telt. Dankzij de samenwerking kan er onafhankelijk naar elkaar worden doorverwezen. Zo kan een specialist breder kijken dan het eigen vakgebied. Alles ten einde een optimaal advies te geven. Ten slotte hebben de werkzame medisch specialisten periodiek werkoverleg, om casuïstiek te bespreken. Zo wordt de aanwezige kennis optimaal gedeeld.

Welkom in onze klinieken!


Belangrijke informatie op de website
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat kost een ooglidcorrectie?
Wat zijn de ervaringen van clienten met een ooglidcorrectie?