Ooglidcorrectie aanbieding

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 847 reviews

Ooglidcorrectie aanbieding

Na een consult vragen mensen wel eens of ze korting kunnen krijgen, of wanneer we een ooglidcorrectie aanbieding hebben. Wij begrijpen dat goed, toch gaan we daar niet in mee. Naast dat kortingen en acties zijn verboden door de beroepsvereniging, geloven wij veel meer in waarde naar kwaliteit.

Standaard scherpe tarieven
VandenBroecke Kliniek heeft altijd scherpe tarieven.

Bekijk de tarieven

Voordelen VandenBroecke Kliniek
100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties
Meer dan 10 jaar ervaring
Ruim 800 positieve recensies
Gratis consult
Optimaal & natuurlijk resultaat

Het eerste (gratis) consult is altijd met de behandelend plastisch chirurg. Zo heeft u de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen aan uw behandelend specialist. Onze plastisch chirurgen werken nauw samen. Zodoende is de diagnose, het behandelplan en de nazorg optimaal.

Informatie

Veel mensen denken lang na over een ooglidcorrectie, oriënteren zich goed. Je kunt je dan goed afvragen waarom de prijsverschillen tussen de klinieken behoorlijk zijn. Het is natuurlijk ook lastig om de kwaliteit te duiden. Is een huisarts of cosmetisch arts goed genoeg, of kies ik voor een plastisch chirurg? Wanneer heeft een plastisch chirurg voldoende ervaring?

Jarl Rose

Plastisch chirurgen Jarl Tielemans en Rose Rhemrev – Pieters.

Wilt u meer informatie over een ooglift of ooglidcorrectie? Klik hier

VandenBroecke Kliniek
Mary Beystraat 5
2324 DK Leiden

Aanbieding of korting bij VandenBroecke Kliniek

Hopelijk heeft u zo voldoende informatie om uw beslissing te maken. Vandaag, volgende maand en volgend jaar zijn er geen acties. VandenBroecke Kliniek biedt u dus kwaliteit, scherpe tarieven en continuïteit. Op onze website staat veel informatie over een ingreep. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen (088-0042700) of mailen via info@vandenbroeckekliniek.nl.

Het eerste consult is vrijblijvend en altijd met de behandelend plastisch chirurg. U kunt telefonisch via 088-0042700 of online een consult plannen wanneer het u uitkomt.

Afspraak maken

Lees verder
Ooglidcorrectie ervaringen
Voor en na foto ooglidcorrectie
Prijslijst VandenBroecke Kliniek
Ooglidcorrectie Amsterdam