Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 119 reviews
feedbackcompany
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 1485 reviews op Feedback Company

Ooglidcorrectie aanbieding

Na een consult vragen mensen wel eens of ze korting kunnen krijgen, of wanneer we een ooglidcorrectie aanbieding hebben.

Ooglidcorrectie aanbieding of korting bij de VandenBroecke Kliniek?

Ten eerste zijn kortingen en kortingsacties op ooglidcorrecties verboden door de beroepsvereniging voor plastisch chirurgen (NVPC). Daarnaast zijn we bij de VandenBroecke Kliniek trots op de ongeëvenaarde kwaliteit van onze producten en de uitstekende service die we bieden. We geloven sterk in de waarde van wat we leveren en streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden.

Waarom bieden we geen kortingen? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het prijskaartje dat aan onze behandelingen hangt, recht doet aan de ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap die u van ons mag verwachten. Kortingen kunnen afleiden van de ware waarde die we leveren, en we willen er zeker van zijn dat u altijd de best mogelijke behandeling en service van ons krijgt.

Onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid vormt de kern van wie we zijn. We geloven dat elke klant recht heeft op dezelfde eerlijke behandeling, en daarom hanteren we een transparant prijsbeleid zonder kortingen.

Ooglidcorrectie aanbieding

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen (088-0042700) of mailen via info@vandenbroeckekliniek.nl.

Het eerste consult is bij ons gratis en geheel vrijblijvend en altijd met de behandelend plastisch chirurg. U kunt telefonisch via 088-0042700 of online een consult plannen wanneer het u uitkomt.

Afspraak maken

Lees verder
Ooglidcorrectie ervaringen
Voor en na foto ooglidcorrectie
Prijslijst VandenBroecke Kliniek
Ooglidcorrectie Amsterdam