Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 112 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1464 reviews

Ooglidcorrectie Naarden

Heeft u last van zware of hangende oogleden? Deze klachten verhelpen wij regelmatig bij de VandenBroecke Kliniek.

In Naarden, met een schilderachtig uitzicht op het Gooimeer, verwelkomen we cliënten sinds 2023 in onze tweede vestiging. Onze moderne faciliteit biedt dezelfde kwaliteit ooglidchirurgie die u van ons gewend bent in een prachtige omgeving. Naarden, aan het Gooimeer, is niet alleen een pittoreske locatie, maar ook een bestemming voor hoogwaardige ooglidcorrecties.

Bij VandenBroecke Kliniek staat uw welzijn voorop. We begrijpen dat ooglidcorrecties een gevoelige kwestie zijn en bieden daarom een persoonlijke benadering op beide locaties. Ons team van ervaren chirurgen staat klaar om u te begeleiden naar een frissere, jeugdigere uitstraling.

ooglidcorrectie Naarden

VandenBroecke Kliniek Naarden – Uitzicht op het Gooimeer

Onze tweede kliniek is gelegen aan de prachtige oevers van het Gooimeer. Naast de natuurlijke schoonheid van deze locatie, biedt Naarden ook de beste kliniek voor ooglidchirurgie; de VandenBroecke Kliniek.

Waarom zou u kiezen voor Naarden voor uw ooglidcorrectie?

  • Idyllische Omgeving: Gelegen aan het Gooimeer, biedt Naarden een rustige en inspirerende omgeving die bijdraagt aan uw welzijn. Onze kliniek is een oase van rust waar u kunt genieten van de serene omgeving tijdens het wachten op uw consult of ingreep.
  • Deskundige Chirurgen: De VandenBroecke Kliniek in Naarden heeft een team van toonaangevende plastisch chirurgen met jarenlange ervaring. Ze zijn gewijd aan het leveren van veilige en verbluffende resultaten.
  • Persoonlijke Aandacht: Bij ons begrijpen we dat elke cliënt uniek is. We bieden persoonlijke consulten om uw doelen en verwachtingen te bespreken, en we stellen een behandeling op maat voor die aan uw behoeften voldoet.
  • Gemakkelijke Toegang: Naarden aan het Gooimeer ligt op een gunstige locatie en is gemakkelijk bereikbaar met de auto voor zowel lokale als internationale patiënten.
  • Veiligheid en Comfort: Onze kliniek in Naarden voldoet aan de hoogste normen voor hygiëne en veiligheid. We streven ernaar om uw comfort en welzijn te garanderen tijdens uw ingreep.

Wanneer u klaar bent om een ooglidcorrectie in het prachtige Naarden te overwegen, neem dan contact met ons op voor een gratis vrijblijvend consult. Onze deskundige chirurgen zullen u begeleiden bij het bereiken van de gewenste resultaten met zorg en toewijding.

De kliniek

IJsselmeerweg 100, Waterfront Naarderbos P2 – achterzijde gebouw
1411 DL Naarden (nabij snelweg A1 & A6)

Er is een gratis parkeerterrein bij het Waterfront gebouw.

Openingstijden:

Kliniek Naarden
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 21:00
Woensdag 08:30 – 17:00 / om de week 21:00
Donderdag 08:30 – 17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Let op: in vakantieperiodes kunnen onze openingstijden hiervan afwijken.

T: +31 (0)88 – 0042700
E: info@vandenbroeckekliniek.nl

Bereikbaarheid & route:

 

De VandenBroecke Klinieken zijn onderdeel van Mater Ornandum BV.

Lees verder
Voor-en-na foto’s
Vergoeding ooglidcorrectie
Ervaringen met onze kliniek
Ooglidcorrectie kosten