Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 65 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1406 reviews

Ooglidcorrectie Leiden

Overweegt u een ooglidcorrectie en woont u in (de buurt van) Leiden? De VandenBroecke Kliniek is volledig gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste kliniek op het gebied van ooglidchirurgie in Nederland. Naast dat wij de meeste behandelingen uitvoeren, zijn wij ook met afstand de best gewaardeerde ooglidchirurgie kliniek van Nederland.

Locaties in Leiden en Naarden

Locatie Leiden: De VandenBroecke Kliniek is gevestigd aan de rand van Leiden, nabij snelweg A4. Er is ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.

Locatie Naarden: De VandenBroecke Kliniek in Naarden is gelegen nabij de snelwegen A1 en A6. Er is gratis eigen parkeergelegenheid voor de deur.

Ooglidcorrectie-kliniek-Amsterdam
Wachtruimte VandenBroecke Kliniek Leiden

Waarom overweegt u een ooglidcorrectie?

Hangende oogleden, een vermoeide blik, hoofdpijnklachten, tranende ogen, er ouder uitzien dan u zich voelt… Er zijn veel redenen om te kiezen voor een ooglidcorrectie. In Nederland wordt bij ruim 20.000 mensen per jaar een ooglidcorrectie uitgevoerd. Een ooglidcorrectie is voor de meeste mensen een eenmalige ingreep, dus informeer uzelf vooraf goed welke kliniek het beste bij u past.

Een vermoeid uiterlijk kan ook komen door verslapping van de onderoogleden of als er zich wallen gevormd hebben. Door een onderooglidcorrectie kan dat probleem verholpen worden.

Boven en onderooglidcorrectie voor-en-na foto’sResultaat na boven- en onderooglidcorrectie

(beweeg over de foto om voor-en-na te zien)

Bekijk meer voor-en-na foto’s

Wat is een ooglidcorrectie?

Er zijn verschillende correcties rondom de ogen mogelijk. Een bovenooglidcorrectie is het meest voorkomend. Het teveel aan huid boven de oogleden wordt dan nauwkeurig verwijderd, eventueel in combinatie met overtollig vet. Soms is het daarnaast ook nodig om verslapte spieren rond het oog mee te corrigeren. De incisie (snee) wordt precies in de oogplooi gemaakt, zodat er vrij snel na de behandeling al geen litteken meer te zien is.

Lees meer over ooglidcorrecties

Wie voert de behandeling uit?

Bij de VandenBroecke Kliniek is de behandelend arts altijd een ervaren plastisch chirurg. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en hebben meer dan 10 jaar ervaring in ooglidchirurgie. De plastisch chirurgen van de VandenBroecke Kliniek werken nauw met elkaar samen. Zij delen hun jarenlange ervaring op het gebied van ooglidchirurgie. Door de specialisatie van onze kliniek is de opgebouwde ervaring enorm. Klik voor meer informatie over onze medisch specialisten op onderstaande link:

Team Plastisch chirurgen

Waarom kiezen voor de VandenBroecke Kliniek?

100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties
 Persoonlijke benadering
 Artsen meer dan 10 jaar ervaring in ooglidchirurgie
 Direct zelf afspraak inplannen zonder wachttijd
 Ruim 1.300 positieve recensies
 Samenwerking met ziekenhuizen
 Behandelend arts is altijd plastisch chirurg
 Na een ingreep 24/7 bereikbaar

Meer informatie over Ooglidcorrectie Leiden?

Heeft u nog vragen dan kunt u deze telefonisch: 088-0042700 of per e-mail: info@vandenbroeckekliniek.nl aan ons stellen.

Balie met receptionistes
Receptie VandenBroecke Kliniek Leiden

U vindt op deze website onder andere de volgende informatie:
Wat kunt u verwachten van een ooglidcorrectie?
Waarom een gespecialiseerde kliniek?
Ooglidcorrectie informatie
Onderooglidcorrectie informatie
Oooglidcorrectie kosten

Lees verder:
Wordt een ingreep vergoed?
Cliëntervaringen
Voorbereiding ooglidcorrectie