zorgkaart (1)
Onze kliniek ontvangt een 9.7 uit 122 reviews op Zorgkaart Nederland
feedbackcompany
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 1498 reviews op Feedback Company

Drs. Duco van den Broecke

“Plastische chirurgie is mijn passie. Het is een interessant, afwisselend en breed vakgebied. Mijn stokpaardje is kwaliteit door specialisatie. Als perfectionist wil ik het maximale voor iedere patiënt, altijd. Dat vormde de basis om dit uit te werken binnen het vakgebied waarin ik als chirurg al veel ervaring had opgedaan: ooglidchirurgie. Het resultaat volgde in 2015: de VandenBroecke Kliniek, dé specialist in ooglidcorrecties.

Drs. Duco van den Broecke

Sinds 2004 ben ik werkzaam als plastisch chirurg. Geneeskunde heb ik aan het AMC in Amsterdam gestudeerd, mijn opleiding tot plastisch chirurg volgde ik daarna bij de Reinier de Graaf Groep en het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Gedurende de eerste vijf jaar als plastisch chirurg werkte ik bij de Reinier de Graaf Groep in Delft en Voorburg. Vanaf 2010 tot 2021 werkte ik in Leiden in het Diaconessenhuis, dat na de fusie met het Rijnland Ziekenhuis nu de Alrijne Zorggroep heet. Daarnaast heb ik enige tijd gewerkt in de Rembrandt Kliniek in Leiden.

Een ooglidcorrectie is lang niet altijd een eenvoudige ingreep. In de praktijk ben ik helaas een wisselende kwaliteit van behandeling en behandelaars tegengekomen. Een plastisch chirurg is de enige medisch specialist die specifiek is opgeleid om ooglidcorrecties uit te voeren. Door als kliniek volledig te specialiseren en uitsluitend met ervaren plastisch chirurgen te werken, garanderen wij kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg. Ons team van ervaren en gedreven plastisch chirurgen levert de hoogst mogelijke kwaliteit op elk gebied; van de indicatiestelling en het behandelplan, tot de operatie en de nazorg.

Onze missie is de allerbeste te zijn in wat wij doen én dat te blijven. Daarnaast vinden wij het uitermate belangrijk dat u zich veilig en op uw gemak voelt bij ons. Ik ben pas tevreden als u met een stralende glimlach terugdenkt aan uw behandeling bij ons.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Op ons VandenBroecke Kliniek – YouTube kanaal staan een groot aantal video’s waarin ik op veel voorkomende vragen antwoord geef.

Uiteraard beantwoord ik ook graag uw vragen tijdens een persoonlijk consult bij ons ik de kliniek! Boek hier een afspraak.

Drs. Duco van den Broecke
BIG-register nummer: 39047054801 

Lees meer over ooglidcorrecties

Lees meer:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie vergoed door mijn zorgverzekering?
Hoeveel kost een ooglidcorrectie?
Wat zijn de ervaringen van cliënten met een ooglidcorrectie?

Dokter Duco legt uit: