Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 98 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1434 reviews

Onder- en bovenooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie en bovenooglidcorrectie tegelijkertijd uit laten voeren kan ook. Deze ingreep wordt vaak uitgevoerd bij cliënten die zowel last hebben van wallen onder de ogen als hangende bovenoogleden. Dit komt voor bij zowel mannen als vrouwen.

Een vermoeide blik, er minder fit en jong uitzien dan de leeftijd doet vermoeden, en andere gerelateerde klachten kunnen met de ingreep verholpen worden.

De ingreep is wat zwaarder dan wanneer alleen de bovenoogleden of de onderoogleden worden gecorrigeerd. Het herstel duurt ook iets langer. Er zijn er echter ook voordelen om het in één behandeling te laten corrigeren.

De onder- en bovenooglidcorrectie behandeling

Voor de ooglidcorrectie worden er foto’s gemaakt voor in uw medisch dossier.

Onze plastisch chirurg tekent nauwkeurig op uw ooglid de hoeveel overhangende huid die mag worden verwijderd. Tijdens de correctie wordt een sneetje in het boven- en onderooglid gemaakt, waarna overtollige huid-, vet- en soms ook spierweefsel wordt verwijderd. De incisie van de bovenooglidcorrectie valt in de huidplooi, de incisie van de onderooglidcorrectie valt precies in de wimperrand.

Ook kan onze plastisch chirurg, afhankelijk van uw wens en indicatie, uw buitenste ooghoek iets omhoog laten komen. Dit geeft het oog soms een mooiere vorm.

Na het hechten wordt het wondje afgedekt met een pleister. Een ijsbril zorgt voor verkoeling. Een frisse oogopslag is het resultaat.

Ooglidcorrectie

Boven en onderooglidcorrectie voor-en-na foto’sResultaat na boven- en onderooglidcorrectie

Lees meer over ooglidcorrecties

Waarom VandenBroecke Kliniek?

Gespecialiseerde kliniek
U wordt altijd door ervaren plastisch chirurgen behandeld
Modern ingerichte behandelkamers
Geen wachtlijsten
Elke week een avond en een weekend spreekuur

Lees verder:
Voor-en-na foto’s ooglidcorrectie
Vergoeding ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie ervaring
Ooglidcorrectie Zoetermeer
Ooglidcorrectie Gouda