Onder en boven ooglidcorrectie

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 847 reviews

Onder en boven ooglidcorrectie inleiding

Een onder en boven ooglidcorrectie tegelijkertijd kan ook. Deze ingreep wordt vaak uitgevoerd bij cliënten die zowel last hebben van wallen onder de ogen als hangende boven oogleden. Dit komt voor bij zowel mannen als vrouwen.

Een vermoeide blik, er minder fit en jong uitzien dan de leeftijd doet vermoeden, en andere gerelateerde klachten kunnen met de ingreep verholpen worden.

De ingreep is wat zwaarder dan wanneer alleen de bovenoogleden of de onderoogleden worden gecorrigeerd. Het herstel duurt ook iets langer. Er zijn er echter ook voordelen om het in één ingreep te laten corrigeren.

De boven en onderooglidcorrectie

Voor de ooglidcorrectie worden er foto’s gemaakt voor in uw medisch dossier.

Onze plastisch chirurg tekent nauwkeurig op uw ooglid hoeveel overhangende huid mag worden verwijderd. Tijdens de correctie wordt een sneetje in het boven- en onderooglid gemaakt, waarna overtollige huid-, vet- en soms ook spierweefsel wordt verwijderd. De incisie van de boven ooglidcorrectie valt in de huidplooi, de incisie van de onder ooglidcorrectie valt precies in de wimperrand.

Ook kan onze plastisch chirurg, afhankelijk van uw wens en indicatie, uw buitenste ooghoek iets omhoog laten komen. Dit geeft het oog een mooiere vorm.

Na het hechten wordt het wondje afgedekt met een pleister. Een ijsbril zorgt voor verkoeling. Een frisse oogopslag is het resultaat.

agenda

Waarom VandenBroecke Kliniek?

Gespecialiseerde kliniek
U wordt altijd door onze ervaren plastisch chirurg VandenBroecke behandeld
Modern ingerichte behandelkamers
Geen wachtlijsten
Elke week een avond en een weekend spreekuur

Lees verder…

 

Na de onder ooglidcorrectie

Kort na de operatie kunt u onder begeleiding de kliniek verlaten, u mag zelf niet auto rijden. Uw ogen zullen gezwollen zijn met bloeduitstortingen er omheen, die over het algemeen binnen een week wegtrekken. De ijsbril die u krijgt van de kliniek kan helpen deze verschijnselen te verminderen. De hechtingen worden na een week verwijderd. De meeste mensen gaan na deze periode weer aan het werk. De verbetering is dan al goed zichtbaar.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek met plastisch chirurg Dr. Van den Broecke.

Lees hier onze visie op kwaliteit.

Lees verder:
Voor en na foto ooglidcorrectie
Vergoeding ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie ervaring
Ooglidcorrectie Zoetermeer
Ooglidcorrectie Gouda