zorgkaart (1)
Onze kliniek ontvangt een 9.7 uit 123 reviews op Zorgkaart Nederland
feedbackcompany
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 1498 reviews op Feedback Company

Na hoeveel dagen ben ik weer ’toonbaar’?

De eerste week na uw behandeling zitten er nog kleine pleistertjes over de hechtingen. Na een week worden de pleistertjes en hechtingen door ons verwijderd tijdens uw eerste vervolgafspraak. Het herstelproces verloopt bij iedereen anders, maar over het algemeen is er 10-14 dagen na de behandeling al vrijwel niets meer van te zien. De (kleine) littekentjes, die in uw oogplooi vallen en daardoor al bijna niet opvallen, verdwijnen in de maanden daarna.
Meer weten? Lees hier het (foto)verslag van een van onze cliënten over de dagen direct na haar behandeling.

Gerelateerde faq accordions

Doet een ooglidcorrectie pijn?

Hoe vaak kan ik een ooglidcorrectie laten doen?

Het resultaat van een ooglidcorrectie blijft gemiddeld tussen 10 en 15 jaar goed zichtbaar, daarna is een nieuwe behandeling gewoon mogelijk. Mits goed uitgevoerd, zit er geen beperking aan het aantal ooglidcorrecties dat u in uw leven uit kunt laten voeren.

Wanneer kan ik weer aan het werk?

De meeste mensen gaan een week na hun behandeling weer aan het werk. U mag in de eerste week na de behandeling wel licht (huishoudelijk) werk doen. Na een week worden de hechtingen verwijderd. Zware lichamelijke inspanning (zoals bijvoorbeeld tillen) mag de eerste twee tot drie weken niet. De genoemde termijnen zijn gemiddelden; het kan best zijn dat u zich sneller weer fit voelt of dat het herstel bij u juist wat langer duurt.

Dokter Duco legt uit: