zorgkaart (1)
Onze kliniek ontvangt een 9.7 uit 131 reviews op Zorgkaart Nederland
feedbackcompany
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 1508 reviews op Feedback Company

Zullen mensen zien dat ik plastische chirurgie heb laten doen?

Zullen mensen zien dat ik plastische chirurgie heb laten doen?

Als u een ooglidcorrectie overweegt heeft u hier vast wel eens over nagedacht. U zou graag af willen van uw vermoeide uitstraling, zonder dat uw gezicht drastisch verandert. Een frisse blik, die nog steeds natuurlijk oogt. U ziet misschien wel eens voorbeelden bij andere mensen, bijvoorbeeld op televisie, waarbij het overduidelijk is dat er plastische ingrepen zijn gedaan. En dat wilt u echt niet!

Maar deze voorbeelden vertekenen het beeld. Want dat zijn precies de gevallen waar het niet goed gedaan is. Goed uitgevoerde plastische chirurgie valt juist niet meteen heel erg op.

Hoe vind je de juiste plastisch chirurg?

De eerste stap om te voorkomen dat uw ingreep heel zichtbaar zal zijn, is het kiezen van een goede chirurg en kliniek. 

Bij de VandenBroecke Kliniek worden behandelingen altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen die lid zijn van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) én minimaal 10 jaar ervaring hebben in ooglidchirurgie. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit als u kiest voor de VandenBroecke Kliniek.

Goed kijken naar de voor-en-na foto’s van een kliniek is nog iets wat kan helpen in het keuzeproces. Zo kunt u zien wat u kunt verwachten van een ingreep, en of dat iets is wat bij u zou passen.

Als laatste raden wij aan om uzelf uitvoerig te laten informeren op een persoonlijk consult. Bij de VandenBroecke Kliniek is dat altijd met een van onze ervaren chirurgen. Tijdens dit consult kunt u precies aangeven wat u wenst. Onze plastisch chirurg kan vertellen of dat haalbaar is en/of wat er voor alternatieven zijn. Dit kan meestal ook heel duidelijk (in de spiegel) aan u getoond worden. Een consult bij ons is gratis en vrijblijvend. 

Wat zullen mensen zeggen na plastische chirurgie?

Het is natuurlijk niet zo dat er niets verandert aan uw gezicht. Een ingreep blijft een ingreep. Echter merken wij dat onze cliënten na een ooglidcorrectie vrijwel altijd uitsluitend positieve reacties krijgen van de mensen om hen heen. Veelgehoorde reacties zijn: “Wat zie je er goed uit”, of “Wat zie je er uitgerust uit”, terwijl er zelden iets gevraagd wordt over een operatie die ze ondergaan hebben.

De mimiek in uw gezicht blijft hetzelfde, maar uw ogen komen meer tot hun recht, waardoor uw hele gezicht weer meer kan stralen. Ook worden de rimpels in het voorhoofd bij veel cliënten minder, omdat ze hun wenkbrauwen minder hoeven op te trekken gedurende de dag. Eventuele hoofdpijn die dit veroorzaakt verdwijnt en dat voelt veel rustiger. Dit helpt uiteraard ook met het veranderen van uw uitstraling op een positieve manier.

Dit is zichtbaar na plastische chirurgie

Een ingreep is altijd zichtbaar, maar niet altijd op de manier waarop u misschien vreest. Goed onderzoek naar de juiste kliniek en chirurg en het samen bespreken van uw wensen spelen een grote rol in de resultaten van uw ingreep.

Kijk gerust naar onze voor-en-na foto’s, deze geven een goed beeld van het resultaat dat u kunt verwachten van een ooglidcorrectie bij de VandenBroecke Kliniek. 

Wilt u meer weten? We ontvangen u graag in onze kliniek voor een vrijblijvend consult met een van onze chirurgen.

Dokter Duco legt uit: