Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 98 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1434 reviews

Samenwerking

Samenwerking

De afgelopen jaren zijn vier gespecialiseerde klinieken een intensieve samenwerking aangegaan. Alle vier zijn gevestigd aan de Mary Beystraat 5 in Leiden. Met ieder hun eigen vakgebied is kwaliteit door focus en specialisatie de gemene deler van deze klinieken. Dankzij de samenwerking kan er onafhankelijk naar elkaar worden doorverwezen en bent u verzekerd van specialistische zorg van excellente kwaliteit.

VandenBroecke Kliniek ooglidcorrectie Leiden         Logo_Kliniek Vrijdag        De Vliet Huidtherapie Leiden logo     

VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties, ook wel ooglifts genoemd, en verricht al jaren het grootste aantal ooglidcorrecties van ons land. Alle plastisch chirurgen hebben minimaal 10 jaar ervaring, zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en werken naast de VandenBroecke Kliniek allen in ziekenhuizen in de regio.

Kliniek Vrijdag is dé specialist in cosmetische behandelingen met injectables, spierontspannende injecties en fillers. De behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch artsen die zich uitsluitend hierop focussen. Het zijn ware ‘Architecten van schoonheid’ die u perfect adviseren om de mooiste versie van uzelf te kunnen worden en blijven.

Huidkliniek De Vliet is gespecialiseerd in laserbehandelingen en huidverbetering. Er wordt gewerkt met medische peelings en hoogwaardige lasers om uw huid veilig en effectief te verbeteren. Onze huidtherapeuten hebben jarenlange ervaring en kunnen u optimaal adviseren bij het samenstellen van een persoonlijk behandelplan.

V-Klinieken is de grootste vrouwenkliniek van Nederland. De kliniek is gespecialiseerd in schaamlipcorrecties en de behandeling van ingetrokken tepels. Het team van medisch specialisten bestaat uit Nederlands enige cosmetisch gynaecoloog en twee plastisch chirurgen, allen met uitgebreide ervaring op het gebied van reconstructieve en cosmetische chirurgie voor vrouwen.

  

Mocht u vragen hebben over één of meerdere van onze klinieken informeren wij u graag verder, telefonisch op 088-0042700 of per email info@vandenbroeckekliniek.nl.