Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 119 reviews
feedbackcompany
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 1485 reviews op Feedback Company

Overhangende ‘zware’ oogleden

Overhangende oogleden worden vaak omschreven als ‘zware’ oogleden. Naarmate je ouder wordt gaan bij iedereen de oogleden vaak wat hangen en ontstaat er een zichtbaar huidoverschot. Dit huidoverschot geeft vaak een zwaar of vermoeid gevoel. Het weghalen van dit huidoverschot boven de oogleden wordt een ooglidcorrectie genoemd.

Indien goed uitgevoerd hoeft een ooglidcorrectie geen ingrijpende operatie te zijn; mede daarom kiezen er jaarlijks meer dan 20.000 mensen voor om hun oogleden te laten liften of corrigeren.

Ooglift tegen zware oogleden

Hangende oogleden kunnen de oorzaak zijn van een vermoeid of verouderd uiterlijk.  Ook kun je vermoeid raken van het gevoel de ogen steeds open te moeten houden (compenseren), kunnen er hoofdpijnklachten en/of tranende ogen ontstaan. Hangende oogleden kunnen zelfs het zicht belemmeren.

De VandenBroecke Kliniek is volledig gespecialiseerd in ooglidcorrecties, ook wel ooglift’s genoemd. Door deze jarenlange specialisatie en onze uitstekende resultaten zijn wij inmiddels het grootste medisch centrum voor ooglidchirurgie van Nederland.

Bij ons worden alle behandelingen uitgevoerd door in Nederland geregistreerde plastisch chirurgen. Onze plastisch chirurgen hebben daarnaast jarenlange ervaring op het gebied van ooglidchirurgie. Het team bestaat inmiddels uit 10 plastisch chirurgen. Zij overleggen veel en werken nauw samen. Mede hierdoor zijn onze cliëntwaardering verreweg het hoogste van alle ooglidchirurgieklinieken in Nederland.

Informatie overhangende oogleden behandeling

Op deze website vindt u alle informatie over de voorbereiding, ingreep en nazorg. Ook vindt u veel informatie over ons medisch team. Door onze specialisatie is de opgebouwde ervaring enorm. Tijdens het artsenoverleg wordt informatie gedeeld, casuïstiek besproken om samen het maken van een behandelplan en de kwaliteit van zorg rondom ooglidcorrecties te verbeteren.

Lees meer over ooglidcorrecties

Lees verder:
Ooglidcorrectie informatie
Kosten ooglidcorrectie
Wordt een ooglidcorrectie vergoed?