Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 98 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1434 reviews

Ooglidcorrectie Zilveren Kruis

Wanneer wel/niet?

Wordt een ooglidcorrectie door de zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea vergoed? In vrijwel alle gevallen is het antwoord daarop: nee.

Vergoeding ooglidcorrectie 2017 zorgverzekering hangend ooglid vergoed, basisverzekering ooglift vergoeding verzekerde zorg oogleden correctie, ooglidcorrectie zorg en zekerheid, ooglidcorrectie zilveren kruis 2017 vergoeding

Wanneer wordt een bovenooglidcorrectie vergoed door Zilveren Kruis Achmea?

Om voor vergoeding vanuit de basisverzekering in aanmerking te komen, dient u aan één of meer van deze drie voorwaarden te voldoen:
1. Een gezichtsveldbeperking veroorzaakt door overhang van het ooglid, waarbij de onderrand van het ooglid – bij ontspannen, recht vooruit kijken – tot 1 mm boven het centrum van de pupil genaderd is. Ongeacht of dit komt door een huidoverschot (dermatochalasis) van de bovenoogleden, of door een verzwakking van de oogspier (ptosis van de bovenoogleden). In onderstaande foto is het centrum van de pupil met een rode stip aangegeven.
2. Verlamde of verslapte bovenoogleden door een afwijking waarmee men is geboren.
3. Verlamde of verslapte bovenoogleden door een chronische ziekte.

Een onderooglidcorrectie wordt nooit vergoed door uw zorgverzekering.

Consult voor informatie

De VandenBroecke Kliniek is als enige kliniek in Nederland 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Onze plastisch chirurgen kunnen tijdens een consult direct aangeven of u voor vergoeding door uw verzekeraar in aanmerking komt. U kunt bellen voor het maken van een afspraak met 088-0042700, of druk op onderstaande button.

Lees meer over ooglidcorrecties

Lees verder:
Ooglidcorrectie informatie
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat kost een ooglidcorrectie?
Wat zijn de ervaringen van clienten met een ooglidcorrectie?