Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 90 reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1265 reviews

Ooglidcorrectie man

De plastisch chirurgen van de VandenBroecke Kliniek voeren jaarlijks honderden ooglidcorrecties uit; zowel bij mannen als bij vrouwen. Iedere ingreep is echter uniek. Bij de een gaat het uitsluitend om een huidoverschot, bij een ander om zowel huidoverschot als vetoverschot.

Anatomisch verschillende de gezichten van mannen en vrouwen behoorlijk. Overeenkomstig is echter dat zowel mannen als vrouwen een brede diversiteit aan anatomie rondom de ogen hebben.

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrecties

Een ooglidcorrectie (blepharoplastiek in Latijn) is de meest uitgevoerde plastisch chirurgische behandeling. In Nederland ondergaat 1 op de 7 mensen een ooglidcorrectie. Bij de VandenBroecke Kliniek worden alle ooglidcorrecties uitgevoerd door ervaren NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en BIG geregistreerde plastisch chirurgen. Ongeveer 1/3 van ons clientèle is man.

Hangende oogleden kunnen een reden zijn van een vermoeid of verouderd uiterlijk.  Ook kun je vermoeid raken van het gevoel de ogen steeds open te moeten houden (compenseren), kunnen er hoofdpijn klachten en/of tranende ogen ontstaan. Hangende oogleden kunnen daarnaast ook het zicht belemmeren.

Ooglift bij een man?

Bij een boven ooglidcorrectie (ook wel ooglift genoemd) wordt een stukje overhangende huid verwijderd. Zo krijgt u de frisse oogopslag van vroeger terug en verdwijnt het vermoeide gevoel. Omdat het litteken precies in de oogplooi valt is het later nauwelijks zichtbaar. Ook de vorm van het oog kan door een ooglidcorrectie verfraaid worden.

Het vermoeide uiterlijk kan ook komen wanneer de onderoogleden verslapt zijn en er zich wallen onder de ogen gevormd hebben. Door een onderooglidcorrectie kan dat probleem worden verholpen.

De plastisch chirurgen van de VandenBroecke Kliniek werken nauw samen. Zij delen hun ervaring op het gebied van ooglidchirurgie. Door de specialisatie van de kliniek is de opgebouwde ervaring enorm.

Lees meer over ooglidcorrecties

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het intakegesprek wordt gekeken of u kandidaat bent voor een ooglidcorrectie. Het intakegesprek is altijd met de behandelend plastisch chirurg. Tijdens dit intakegesprek krijgt u alle informatie over de ingreep. U krijgt ook advies over de mate van verbetering na de ingreep.

Een ooglidcorrectie bij een man is anders dan bij een vrouw. De anatomie is anders. Vaak staan de wenkbrauwen bij een man van nature lager dan bij een vrouw. Daarnaast is het belangrijk een natuurlijk resultaat te behalen die overeenkomt met de rest van het aangezicht.

agenda

Waarom de VandenBroecke Kliniek?

Gespecialiseerde kliniek
Intakegesprek en behandeling door een ervaren plastisch chirurg
Modern ingerichte behandelkamers
Geen wachtlijsten
Avond- en weekendspreekuren

Lees verder
Voor-en-na-foto’s ooglidcorrectie
Vergoeding ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie ervaring