Ooglidcorrectie Gouda

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 847 reviews

Ooglidcorrectie Gouda

De VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Dit is uniek in Nederland! Een hecht team van plastisch chirurgen voert in de kliniek uitsluitend behandelingen uit rondom de ogen. Alles in de kliniek staat in het teken van de voorbereiding, de ingreep en de nazorg van ooglidcorrecties.

Woont u in de buurt van Gouda? VandenBroecke Kliniek is gevestigd in Leiden, nabij snelweg N11 en A4. In ca 30 autominuten bereikt u ons vanuit Gouda. Op deze website vind u alle informatie over een eventuele behandeling.

 

Twee van onze plastisch chirurgen; Drs. Ter Linden en Dr. Koster.

Waarom overweegt u een ooglidcorrectie?

Hangende oogleden, een vermoeide blik, hoofdpijn klachten, tranende ogen, er ouder uitzien dat u zich voelt… Iedereen heeft een andere reden voor een ooglift. In Nederland kiezen ruim 30.000 mensen per jaar voor een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is een eenmalige ingreep. Het is belangrijk te kiezen voor een plastisch chirurg met ervaring, waar u een goed gevoel bij heeft.

Het intakegesprek heeft u altijd met de behandelend plastisch chirurg. Zo heeft u de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen aan de behandelend specialist. Alle plastisch chirurgen werken naast de kliniek ook in een ziekenhuis.

Ooglidcorrectie Gouda

Wij vinden het belangrijk dat we binnen een relatief korte reisafstand van onze cliënten  zijn gevestigd. Vanuit Gouda is onze kliniek binnen 30 minuten bereikbaar. Bovendien is het fijn om kort na de ingreep de behandelend specialist in de buurt te weten.

Het adres van onze kliniek is:
Mary Beystraat 5
2324 DK Leiden

Lees hier verder: ooglidcorrectie informatie

agenda

Waarom VandenBroecke Kliniek?

Gespecialiseerde kliniek
U wordt altijd door een ervaren plastisch chirurg behandeld
Modern ingerichte behandelkamers
Geen wachtlijsten
Elke week een avond en een weekend spreekuur

U vindt op deze website onder andere de volgende informatie:
Waarom een gespecialiseerde kliniek?
Ooglidcorrectie informatie
Onderooglidcorrectie informatie
Tarieven VandenBroecke Kliniek
Wordt een ooglidcorrectie vergoed door de verzekering?

Wij adviseren u de website zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen hebt kunt u altijd contact opnemen met ons informatiecentrum op 088-0042700. U kunt ook online een afspraak maken wanneer het u uitkomt. Bekijk daarvoor de

Beschikbare spreekuren

Ooglidcorrectie Gouda