Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 39 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1376 reviews

Ooglidcorrectie Flevoland

Overweegt u een ooglidcorrectie en woont u in Flevoland? De VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste kliniek op het gebied van ooglidchirurgie in Nederland. Naast dat wij de meeste behandelingen uitvoeren, zijn wij ook met afstand de best gewaardeerde ooglidchirurgie kliniek van Nederland.

Locaties in Naarden en Leiden

Locatie Naarden: De VandenBroecke Kliniek in Naarden is gelegen nabij de snelwegen A1 en A6. Er is gratis eigen parkeergelegenheid voor de deur.

Locatie Leiden: De VandenBroecke Kliniek is gevestigd aan de rand van Leiden, nabij snelweg A4. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.

Ooglidcorrectie-kliniek-Amsterdam
Wachtruimte VandenBroecke Kliniek Leiden

Waarom overweegt u een ooglidcorrectie?

Hangende oogleden, een vermoeide blik, hoofdpijnklachten, tranende ogen, er ouder uitzien dan u zich voelt… Iedereen kan een andere reden hebben voor een ooglidcorrectie. In Nederland kiezen ruim 20.000 mensen per jaar voor een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is een eenmalige ingreep. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een gespecialiseerde kliniek.

Wat is een ooglidcorrectie?

Bij een bovenooglidcorrectie (wordt ook wel ooglift of blepharoplastiek genoemd) wordt een stukje overhangende huid verwijderd. Zo krijgt u de frisse oogopslag van vroeger terug en verdwijnt uw vermoeide gevoel. Omdat het litteken precies in de oogplooi valt is het later nauwelijks zichtbaar. Ook de vorm van het oog kan door een ooglidcorrectie verfraaid worden.

Een vermoeid uiterlijk kan ook komen door verslapping van de onderoogleden of als er zich wallen gevormd hebben. Door een onderooglidcorrectie kan dat probleem verholpen worden.

Wat kunt u verwachten van een ooglift / ooglidcorrectie?

Tijdens het intakegesprek wordt gekeken of u kandidaat bent voor een ooglidcorrectie. Niet iedereen komt in aanmerking voor een ingreep. Het intakegesprek is altijd met de behandelend plastisch chirurg. Tijdens het intakegesprek krijgt u alle informatie over de ingreep. U krijgt ook advies over de mate van verbetering na de ingreep.

Er zijn verschillende correcties rondom de ogen mogelijk. Een bovenooglidcorrectie is het meest voorkomend. De overtollige huid van de bovenoogleden wordt dan nauwkeurig verwijderd. Het wondje wordt precies in de oogplooi gesloten, zodat deze later niet zichtbaar is. Soms is het ook nodig om de verslapte spieren mee te corrigeren bij zogenoemde ooglid ptosis. Er zijn verschillende technieken om het resultaat zo mooi mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verplaatsen of verwijderen van vet, het verwijderen van een stukje spier en het fixeren van spier en structuren om stabiliteit te krijgen. Iedere persoon is anders en de anatomie is nooit gelijk, niet tussen personen maar ook niet tussen de ene gezichtshelft en de andere. Juist daarom is het belangrijk om de behandeling door een ervaren plastisch chirurg uit te laten voeren.

Lees meer over ooglidcorrecties

Wat kost een ooglidcorrectie?

Bovenooglidcorrectie € 1.050
Onderooglidcorrectie € 2.050
Boven- en onderooglidcorrectie € 2.850
Wenkbrauwlift € 1.595
Consult vrijblijvend
Second opinion € 150

Bovenstaande tarieven zijn “alles-inclusief”; dus voor beide ogen, inclusief consult, hechtingen verwijderen, nacontrole en eventuele nabehandeling.

Wie voert de behandeling uit?

De VandenBroecke Kliniek is als enige ooglidchirurgiekliniek in Nederland een kliniek waarbij de behandelend arts altijd een ervaren plastisch chirurg is. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), hebben meer dan 10 jaar ervaring in ooglidchirurgie en werken naast onze kliniek ook in ziekenhuizen in de regio. De plastisch chirurgen van de VandenBroecke Kliniek werken nauw met elkaar samen. Zij delen hun jarenlange ervaring op het gebied van ooglidchirurgie. Door de specialisatie van onze kliniek is de opgebouwde ervaring enorm. Klik voor meer informatie over onze medisch specialisten op onderstaande link:

Team Plastisch Chirurgen

Oren Lapid VandenBroecke KliniekNaomi van Hout

Vier van onze plastisch chirurgen: Drs. Duco van den Broecke, Drs. Martine van Huizum, Dr. Oren Lapid en Drs. Naomi van Hout

Waarom kiezen voor de VandenBroecke Kliniek?

100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties
Persoonlijke benadering
Artsen met meer dan 10 jaar ervaring in ooglidchirurgie
 Direct zelf afspraak inplannen zonder wachttijd
 Ruim 1.200 positieve recensies
 Samenwerking met ziekenhuizen
 Behandelend arts is altijd plastisch chirurg
 Na een ingreep 24/7 bereikbaar

Meer informatie over ooglidcorrecties in Flevoland?

Mocht u vragen hebben over de inhoud van onze website of bijvoorbeeld over de nazorg, dan kunt u telefonisch via 088-0042700 of per e-mail contact met ons informatiecentrum opnemen.

U vindt op deze website onder andere de volgende informatie:
Wat kunt u verwachten van een ooglidcorrectie?
Waarom een gespecialiseerde kliniek?
Ooglidcorrectie informatie
Onderooglidcorrectie informatie
Oooglidcorrectie kosten

Lees verder:
Wordt een ingreep vergoed?
Cliëntervaringen
Voorbereiding ooglidcorrectie