Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 119 reviews
feedbackcompany
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 1485 reviews op Feedback Company

Ooglidcorrectie Alphen aan den Rijn

Overweegt u een ooglidcorrectie en woont u in Alphen aan den Rijn? De VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste kliniek op het gebied van ooglidchirurgie in Nederland. En behalve de grootste, zijn we door onze persoonlijke aandacht, ervaring en uitstekende resultaten ook al 8 jaar op rij de ooglidchirurgiekliniek met de hoogste waarderingscijfers van Nederland (op Zorgkaart Nederland een 9,7 en Feedback Company een 9,4).

Locaties in Leiden en Naarden

Locatie Leiden: De VandenBroecke Kliniek is gevestigd aan de rand van Leiden, vlak bij het einde van de N11 en nabij de A4. Vanuit Alphen aan den Rijn is onze kliniek binnen 15 minuten bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.

Locatie Naarden: De VandenBroecke Kliniek in Naarden is gelegen nabij de snelwegen A1 en A6. Er is gratis eigen parkeergelegenheid voor de deur.

Ooglidcorrectie-kliniek-Amsterdam

Overweegt u een ooglidcorrectie?

Hangende oogleden, een vermoeide blik, hoofdpijnklachten, tranende ogen, er ouder uitzien dan u zich voelt… Iedereen kan een andere reden hebben voor een ooglidcorrectie. In Nederland kiezen ruim 20.000 mensen per jaar voor een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is een eenmalige ingreep. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een gespecialiseerde kliniek.

Wat is een ooglidcorrectie precies?

Bij een bovenooglidcorrectie (wordt ook wel ooglift of blepharoplastiek genoemd) wordt een stukje overhangende huid verwijderd. Zo krijgt u de frisse oogopslag van vroeger terug en verdwijnt uw vermoeide gevoel. Omdat het litteken precies in de oogplooi valt is het later nauwelijks zichtbaar. Ook de vorm van het oog kan door een ooglidcorrectie verfraaid worden.

Een vermoeid uiterlijk kan ook komen door verslapping van de onderoogleden of als er zich wallen gevormd hebben. Door een onderooglidcorrectie kan dat probleem verholpen worden.

Lees meer over ooglidcorrecties

Wat kunt u verwachten van een ooglift/ooglidcorrectie?

Tijdens het intakegesprek wordt gekeken of u kandidaat bent voor een ooglidcorrectie. Niet iedereen komt in aanmerking voor een ingreep. Het intakegesprek is altijd met de behandelend plastisch chirurg. Tijdens het intakegesprek krijgt u alle informatie over de ingreep. U krijgt ook advies over de mate van verbetering na de ingreep.

Er zijn verschillende correcties rondom de ogen mogelijk. Een bovenooglidcorrectie is het meest voorkomend. De overtollige huid van de bovenoogleden wordt dan nauwkeurig verwijderd. Het wondje wordt precies in de oogplooi gesloten, zodat deze later niet zichtbaar is. Soms is het ook nodig om de verslapte spieren mee te corrigeren bij zogenoemde ooglid ptosis. Er zijn verschillende technieken om het resultaat zo mooi mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verplaatsen of verwijderen van vet, het verwijderen van een stukje spier en het fixeren van spier en structuren om stabiliteit te krijgen. Iedere persoon is anders en de anatomie is nooit gelijk, niet tussen personen maar ook niet tussen de ene gezichtshelft en de andere. Juist daarom is het belangrijk om de behandeling door een ervaren plastisch chirurg uit te laten voeren.

Wie voert de behandeling uit?

De VandenBroecke Kliniek is als enige ooglidchirurgiekliniek in Nederland een kliniek waarbij de behandelend arts altijd een ervaren plastisch chirurg is. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), hebben meer dan 10 jaar ervaring in ooglidchirurgie en werken naast onze kliniek ook in ziekenhuizen in de regio. De plastisch chirurgen van de VandenBroecke Kliniek werken nauw met elkaar samen. Zij delen hun jarenlange ervaring op het gebied van ooglidchirurgie. Door de specialisatie van onze kliniek is de opgebouwde ervaring enorm. Klik voor meer informatie over onze medisch specialisten op onderstaande link:

Team Plastisch Chirurgen

Twee van onze plastisch chirurgen: Drs. Van den Broecke en Dr. van Huizum

Wat kost een ooglidcorrectie?

Bovenooglidcorrectie € 1.095
Onderooglidcorrectie € 2.150
Boven- en onderooglidcorrectie € 2.995
Wenkbrauwlift € 1.675
Consult vrijblijvend
Second opinion € 160

Bovenstaande tarieven zijn “alles-inclusief”; dus voor beide ogen, inclusief consult, hechtingen verwijderen, nacontrole en eventuele nabehandeling.

Waarom kiezen voor de VandenBroecke Kliniek?

100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties
 Persoonlijke benadering
 Artsen meer dan 10 jaar ervaring in ooglidchirurgie
 Direct zelf afspraak inplannen zonder wachttijd
 Ruim 1.200 positieve recensies
 Samenwerking met ziekenhuizen
 Behandelend arts is altijd plastisch chirurg
 Na een ingreep 24/7 bereikbaar

Meer informatie over ooglidcorrectie in de buurt van Alphen aan den Rijn?

Mocht u vragen hebben over de inhoud van onze website of bijvoorbeeld over de nazorg, dan kunt u telefonisch via 088-0042700 of per e-mail contact opnemen met ons informatiecentrum.

Balie met receptionistes

U vindt op deze website onder andere de volgende informatie:
Wat kunt u verwachten van een ooglidcorrectie?
Waarom een gespecialiseerde kliniek?
Ooglidcorrectie informatie
Onderooglidcorrectie informatie
Oooglidcorrectie kosten

Lees verder:
Onze plastisch chirurgen
Veelgestelde vragen / FAQ’s
Voorbereiding ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie-in-stappen