zorgkaart (1)
Onze kliniek ontvangt een 9.7 uit 123 reviews op Zorgkaart Nederland
feedbackcompany
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 1498 reviews op Feedback Company

Drs. Naomi van Hout

“Na mijn studie Geneeskunde specialiseerde ik me tot chirurg in Rotterdam en aansluitend tot plastisch chirurg in het Radboud UMC in Nijmegen. Hierna deed ik meerdere (buitenlandse) fellowships. Vervolgens ben ik gaan werken als plastisch chirurg in het Amsterdam UMC (VUmc en AMC), waar ik nog steeds werkzaam ben. Sinds 2020 maak ik daarnaast deel uit van het team van plastisch chirurgen in de VandenBroecke Kliniek.

Wat ik belangrijk vind, is dat we in onze kliniek echt de tijd voor u nemen. Juist omdat de VandenBroecke Kliniek volledig gespecialiseerd is in ooglidcorrecties, is het mogelijk om de allerbeste zorg te leveren. Een ooglidcorrectie is bij uitstek een ingreep die een groot verschil kan maken. Het is een zeer dankbare ingreep die u vaak een frissere blik en een uitgeruste en positieve uitstraling kan geven. Kom langs dan vertel ik u graag meer hierover!”

Met vriendelijke groet,
Drs. Naomi van Hout
BIG-register nummer: 49064384401

Wilt u een vrijblijvend consult met één van onze plastisch chirurgen? Maak zelf direct online een afspraak of bel ons dan helpen wij u graag verder!

Lees meer:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie vergoed door mijn zorgverzekering?
Hoeveel kost een ooglidcorrectie?
Wat zijn de ervaringen van cliënten met een ooglidcorrectie?

Dokter Duco legt uit: