zorgkaart (1)
Onze kliniek ontvangt een 9.7 uit 123 reviews op Zorgkaart Nederland
feedbackcompany
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 1498 reviews op Feedback Company

Drs. Marita Schouten

Het staat voor mij centraal dat u zich op uw gemak voelt en zich begrepen voelt. Samen zullen we de mogelijkheden verkennen, de optimale behandeling bespreken en kijken of deze aansluit bij uw behoeften en verwachtingen.

Mijn passie voor nauwkeurigheid en precisie komt perfect tot uiting in mijn werk in een gespecialiseerde kliniek voor oogleden. Hier werken we in een goed op elkaar afgestemd team met een gemeenschappelijk doel: het leveren van hoogwaardige zorg.

Mijn opleiding tot plastisch chirurg heb ik genoten in het Medisch Centrum Leeuwarden, Universitair Medisch Centrum Groningen en een deel in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Mijn expertise ligt voornamelijk in de peri-orbitale (rondom het oog) en aangezicht chirurgie. Hierin komt alles samen wat ik het mooist vind aan mijn vak; anatomie, aandacht voor detail en maatwerk.

Met succes heb ik het Europees examen voor plastische chirurgie afgerond, wat mij de titel van EBOPRAS fellow (European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgeons) heeft opgeleverd. Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

Met vriendelijke groet,
Drs. Marita Schouten

BIG nummer: 09917839001

 

Lees meer:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie vergoed door mijn zorgverzekering?
Hoeveel kost een ooglidcorrectie?
Wat zijn de ervaringen van cliënten met een ooglidcorrectie?

Dokter Duco legt uit: