zorgkaart (1)
Onze kliniek ontvangt een 9.7 uit 122 reviews op Zorgkaart Nederland
feedbackcompany
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 1498 reviews op Feedback Company

Dr. Arda Göçeroglu

Wat ik als plastisch chirurg belangrijk vind, is dat u de tijd heeft om uw wensen kenbaar te maken, we samen kijken wat er mogelijk is met altijd het beste resultaat in ogenschouw en dat u met een goed gevoel de behandeling tegemoet gaat. Doordat de VandenBroecke Kliniek zich volledig heeft gespecialiseerd op de ooglidchirurgie, is dit hier mogelijk. Wij bieden u persoonlijke aandacht met vakkundigheid. Ooglidchirurgie is 1 van mijn hoofdaandachtsgebieden waar ik mij met ziel en zaligheid mee bezighoud. Als plastisch chirurg in de VandenBroecke Kliniek is het mijn doel dat u de kliniek met een stralende blik verlaat.

Mijn opleiding tot plastisch chirurg heb ik in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam voltooid. Tijdens de opleiding heb ik ook gewerkt in het Franciscus Gasthuis en Vlietland (Rotterdam) en IJsselland ziekenhuis (Capelle a/d IJssel). In 2020 ben ik gepromoveerd aan de Universiteit Leiden. Naast de VandenBroecke Kliniek werk ik momenteel ook als plastisch chirurg in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Ik heb het Europese examen voor plastische chirurgie behaald en ben daarom EBOPRAS fellow (European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgeons). Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

Graag nodig ik u van harte uit voor een consult.

Met vriendelijke groet,
Dr. Arda Göçeroglu

BIG nummer: 39920547601

Wilt u een vrijblijvend consult met één van onze plastisch chirurgen? Maak zelf direct online een afspraak of bel ons dan helpen wij u graag verder!

Lees meer:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie vergoed door mijn zorgverzekering?
Hoeveel kost een ooglidcorrectie?
Wat zijn de ervaringen van cliënten met een ooglidcorrectie?

Dokter Duco legt uit: