Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 112 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1464 reviews

Hoe lang houdt het resultaat van een wenkbrauwlift aan?

Hoe lang houdt het resultaat van een wenkbrauwlift aan?

Een veel gestelde vraag bij de VandenBroecke Kliniek is: “Hoe lang houdt het resultaat van een wenkbrauwlift aan?” In deze blog geven we antwoord op die vraag en vertellen we u graag nog iets meer over wat een wenkbrauwlift precies inhoudt.

Wat is een wenkbrauwlift?

Met het verstrijken der jaren kunnen uw wenkbrauwen zodanig zakken dat ze continu zorgen voor een boze blik. Laaghangende wenkbrauwen veroorzaken daarnaast vaak een drukkend gevoel op de ogen. Bij een wenkbrauwlift worden de wenkbrauwen gedeeltelijk omhoog geplaatst om een opener blik te creëren, het zicht te verbeteren en het drukkende gevoel op de ogen weg te nemen.

Wanneer zie ik resultaat?

Een week na de behandeling worden uw hechtingen verwijderd bij ons in de kliniek. De verbetering kunt u dan vaak al goed zien. In de daaropvolgende weken zet het herstel verder door. Gemiddeld gesproken is na 12 tot 16 weken het eindresultaat bereikt. Dan vindt ook uw eindcontrole plaats.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Hoelang het resultaat van een wenkbrauwlift zichtbaar blijft is per persoon verschillend en wordt beïnvloed door meerdere factoren. Over het algemeen kunt u er echter van uit gaan dat de verbetering zo’n 10 tot 15 jaar zichtbaar blijft.

Onderhoud van uw wenkbrauwlift

Hoewel de behandeling een langdurig resultaat biedt, gaat ook na een wenkbrauwlift het natuurlijke verouderingsproces gewoon door. Om het resultaat van de behandeling zo lang mogelijk te behouden is een gezonde levensstijl van grote invloed. Zorg voor voldoende slaap, drink genoeg water, rook niet en vermijd overmatige blootstelling aan de zon.

Een wenkbrauwlift kan daarnaast ook onderhouden worden met spierontspannende injectables. Hiermee kunnen de wenkbrauwen zelfs nog (of weer) een paar millimeter gelift worden. Onze cosmetisch artsen van Kliniek Vrijdag vertellen u hier graag meer over.

Consult wenkbrauwlift

Een consult bij de VandenBroecke Kliniek is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit consult bespreken we wat uw wensen zijn en welk resultaat er voor u mogelijk is. Daarnaast geven we gedetailleerde informatie over de duurzaamheid van een wenkbrauwlift op basis van uw specifieke persoonlijke situatie.

Investering

Een wenkbrauwlift is een investering in uzelf. Het resultaat is helaas niet voor altijd, maar uw uitstraling zal na een wenkbrauwlift nog vele jaren jeugdig en opener ogen.

Bij de VandenBroecke Kliniek staan we klaar om u te begeleiden naar een frisse, zelfverzekerde versie van uzelf. Boek vandaag nog een persoonlijk consult en ontdek de mogelijkheden die een wenkbrauwlift u kan bieden.