Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 119 reviews
feedbackcompany
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 1485 reviews op Feedback Company

Dr. Oren Lapid

“Sinds 2001 ben ik plastisch chirurg. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, waar ik cum laude ben afgestudeerd. De opleiding tot plastisch chirurg heb ik gedaan aan het Soroka University Medical Center van de Ben Gurion Universiteit in de Negev.
Sinds 2004 ben ik werkzaam op de afdeling Plastische Reconstructieve en Hand Chirurgie in het Amsterdam UMC. Mijn promotie ‘Topics in Plastic Surgery of the Breast’ heb ik gedaan aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb meer dan 80 publicaties in wetenschappelijke tijdschriften, waarin mijn onderzoek en nieuwe chirurgische technieken worden beschreven. Regelmatig presenteer ik op nationale en internationale congressen en begeleid studenten, coassistenten, artsen in opleiding en promovendi.

Dr. Oren Lapid

Ik ben lid van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgie), NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetisch Plastische Chirurgie), EURAPS (European Association of Plastic Surgeons, ASPS (American Society for Plastic Surgery) en de ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) en spreek vloeiend Nederlands, Engels, Frans en Hebreeuws.
Daarnaast ben ik in 2020 begonnen bij de VandenBroecke Kliniek. Hopelijk zien wij elkaar daar binnenkort!”

Met vriendelijke groet,
Dr. Oren Lapid
BIG-register nummer: 69061996401

Lees verder:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat zijn de ervaringen van clienten met een ooglidcorrectie?