Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 119 reviews
feedbackcompany
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 1485 reviews op Feedback Company

Drs. Aveline Ackermans-Swart

“Sinds 1995 ben ik werkzaam als plastisch chirurg. Ervaring in de cosmetische chirurgie heb ik in de loop der jaren opgedaan in het Medisch Centrum Scheveningen (bekend van drs. Robert Schoemacher) en bij de Bergman Kliniek. Tevens heb ik enkele jaren in de Haaglanden Kliniek in Den Haag gewerkt. Verder heb ik in diverse ziekenhuizen in de Randstad gewerkt. Vanaf deze winter werk ik exclusief bij de VandenBroecke Kliniek.

Drs. Aveline Ackermans

Sinds mijn eerste ooglidcorrectie heb ik enorm veel geleerd. Ik kan gerust stellen dat ooglidchirurgie een ervaringsvak is. Wat past bij iemands gezicht? Hoeveel huid (en soms ook vet of spierweefsel) kan ik weghalen zodat het resultaat voor deze cliënt optimaal is? Bij iemand van 65 is dit vaak heel anders dan bij iemand van 35. Dat vind ik elke keer weer een mooie uitdaging! En wat ik ook heel belangrijk vind: het is een hele dankbare behandeling en ik maak mensen graag blij!”

Met vriendelijke groet,
Drs. Aveline Ackermans-Swart
BIG-register nummer: 89024177801

Wilt u een vrijblijvend consult met één van onze plastisch chirurgen? Maak zelf direct online een afspraak of bel ons dan helpen wij u graag verder!

Lees verder:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat kost een ooglidcorrectie?