Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 98 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1434 reviews

10 jaar na ooglidcorrectie

Hoe ziet een ooglidcorrectie er na 10 jaar uit? Dit is een vraag die veel gesteld wordt in de consultkamer van de plastisch chirurgen. Het is een terechte vraag, maar wel lastig te beantwoorden.

Dat komt omdat de huidkwaliteit bij iedereen anders is. Ook de uitgangssituatie is bij iedereen anders. Sommige mensen twijfelen jaren over een ooglidcorrectie, anderen besluiten bij de eerste klachten of tekenen van overhangende huid contact met ons op te nemen.

Jaren n10 jaar na ooglidcorrectie, jaren na ooglidcorrectie, VandenBroecke Klinieka ooglidcorrectie

Er zijn cliënten die reeds op jongere leeftijd behoorlijk overhangende oogleden hebben, bij anderen is dit pas op latere leeftijd het geval. Ieders anatomie is anders, waarin er 3 belangrijke factoren zijn: De huid, het spier- en vetweefsel en de anatomie (hoge of lage wenkbrauwen, diep of minder diep liggende ogen).

Indien iemand op jonge leeftijd al klachten heeft en eventueel last heeft van een minder elastische huid, kan het zijn dat diegene nogmaals een ooglidcorrectie nodig heeft / wenst. Ongeveer 10% van de mensen ondergaat 2 keer een ooglidcorrectie. Vaak is dit bij patiënten die jonger dan 35 jaar zijn ten tijde van de eerste ingreep. Voor 90% van de patiënten is het dus een eenmalige ingreep.

Situatie na 10 jaar?

De situatie ziet er bij iedereen na 10 jaar dus anders uit. Een gemiddelde VandenBroecke Kliniek cliënt, van ca. 45-50 jaar, heeft na 10 jaar nog steeds plezier van de ingreep. De oogleden hangen nog beduidend minder dan vóór de ingreep.

Vrijblijvend consult
U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend consult met onze plastisch chirurg. U ontvangt tijdens het gesprek alle informatie; Komt u voor een ingreep in aanmerking? Welk resultaat kunt u verwachten? U heeft de gelegenheid al uw vragen te stellen.

Lees verder:
Voor en na foto’s ooglidcorrectie
Vergoeding ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie ervaring
Tarieven