Waardecheques

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 847 reviews

Cadeaubonnen

Op verzoek van velen… Cadeaubonnen!

Wij kregen de laatste maanden steeds vaker de vraag met ongeveer de volgende strekking: “Mijn zus/vriendin/partner/moeder/kennis overweegt ook naar jullie toe te komen voor een Botox, fillers of laserbehandeling. Ik wil haar graag wat cadeau doen, kan dat?

Tot voor kort kon dat niet. Of nou ja, het kon natuurlijk wel, maar dan niet met een officiële, originele en leuke cadeaubon van onszelf. En nu wel! Ze zijn beschikbaar in coupures van € 20, € 50 en € 100.

De cadeaubonnen zijn in te leveren bij VandenBroecke Kliniek, Kliniek Vrijdag en Huidkliniek De Vliet, allemaal op de locatie in Leiden. Zo kan diegene die u verwend zelf het type cosmetische behandeling kiezen!

Waardecheque ooglidcorrectie

Hoe bestel ik een cadeaubon?

Via 088-0042700 kunt u bij Marissa, Marenthe, Daphne of Mariëlle een waardecheque bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om even langs te komen in de kliniek.

U kunt ook een mail sturen naar info@vandenbroeckekliniek.nl. In deze e-mail graag uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en waarde van de te bestellen cadeaubon vermelden.

Vervolgens maakt u het aankoopbedrag over t.a.v. Ornandum BV, NL90TRIO0197857175, onder vermelding van uw naam en ‘aankoop cadeaubon’.

De cadeaubon ontvangt u vervolgens binnen enkele dagen thuisgestuurd (zonder verzendkosten).