Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 65 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1406 reviews

Drs. Rose Rhemrev-Pieters

“Sinds 2006 ben ik werkzaam als plastisch chirurg. Mijn opleiding volgde ik in het Universitair Medisch Centrum Utrecht, het Academisch Ziekenhuis Maastricht en het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Na mijn opleiding heb ik voor verschillende ziekenhuizen en klinieken in Nederland en Zweden gewerkt. Momenteel werk ik in het Alexander Monro Ziekenhuis in Bilthoven en daarnaast al meer dan vijf jaar bij de VandenBroecke Kliniek in Leiden.

Bij de VandenBroecke Kliniek draait alles om ooglidcorrecties. Je gezicht is je visitekaartje. Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Dan is uitstraling enorm belangrijk. Een ooglidcorrectie is één van de meest voorkomende plastisch chirurgische ingrepen. Daar heb ik de afgelopen 10 jaar ruime ervaring in opgedaan.
Mijn overtuiging is dat specialisatie van zorg de kwaliteit enorm bevordert. Binnen de plastische chirurgie is inmiddels veel mogelijk, maar soms loop je tegen een beperking aan of blijkt een wens of verwachting niet haalbaar. Ik vind het juist dán belangrijk om dit goed uit te leggen, zodat u met een eerlijk en goed onderbouwd advies de spreekkamer verlaat. Daarom werk ik zo graag bij de VandenBroecke Kliniek. Werken in deze gespecialiseerde kliniek geeft mij de gelegenheid om zorg te bieden op een manier zoals ik zelf graag behandeld zou willen worden. Kwalitatief goede medische zorg zonder poespas maar met persoonlijke aandacht.”

Met vriendelijke groet,
Drs. Rose Rhemrev-Pieters
BIG-register nummer: 29046952701

Lees verder:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat zijn de ervaringen van clienten met een ooglidcorrectie?