Plasma ooglidcorrectie

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 763 reviews

Plasma ooglidcorrectie

Een Plasma ooglidcorrectie (zonder operatie) is in zeer korte tijd erg populair geworden. Wat is het precies? En welk resultaat kun je verwachten? Met Plasmage kun je de huid verstrakken. Dit kan heel precies en gecontroleerd op de plek waar rimpels zijn, waar er sprake is van huidoverschot of een litteken.

VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidchirurgie. Tijdens een consult adviseert de plastisch chirurg de behandeling die het beste resultaat biedt voor u. Dit kan een Plasmage ooglift zijn (ooglidcorrectie zonder operatie), of een traditionele ooglift / ooglidcorrectie. De voor en nadelen en het te verwachten resultaat worden met u besproken.

Wat is een Plasmage behandeling?

Tijdens een Plasmage behandeling reageert de plasma vlak boven de huid. De bovenste huidlaag wordt daarmee heel gecontroleerd behandeld. Tijdens de behandeling is de verstrakking direct zichtbaar. Het is dé nieuwste techniek om veilig een behoorlijke verstrakking en huidverbetering te bereiken, zonder operatie!

Een ooglift met Plasmage?

VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Ons team van plastisch chirurgen heeft uitgebreide ervaring opgedaan met Plasmage. Onze plastisch chirurg bekijkt tijdens een vrijblijvend consult of u in aanmerking komt voor een traditionele ooglift of voor een Plasmage behandeling.

Plan een gratis consult

Plasmage plexr ooglid correctie plasmage ooglid verstrakking Resultaat na één Plasmage behandeling bovenoogleden

Onderooglidcorrectie met Plasmage

Onderoogleden laten vaak de eerste tekenen van huidveroudering zien. kleine rimpeltjes, dikke wallen en/of donkere kringen storen vaak als eerste. Een Plasmage onderooglidcorrectie is de meest uitgevoerde behandeling. Het is heel dankbaar. Lijnen en rimpels verdwijnen in dat gebied effectief en duurzaam. Ook de huidkwaliteit wordt beduidend beter. In verschillende onderzoeken wordt aangetoond dat de dermis écht verbeterd. De huid wordt dikker, de elastine wordt verbeterd en het collageen wordt verstevigd.

Plasmage plexr onder ooglid correctie, plasmage wallen onder de ogen verwijderen, ooglidcorrectie zonder operatie resultaat na één Plasmage behandeling onder oogleden

Waarom VandenBroecke Kliniek?

VandenBroecke Kliniek heeft de kennis, ervaring en mogelijkheden om te beoordelen welke behandeling voor u het beste gaat zijn: Plasmage ooglid verstrakking of een traditionele ooglidcorrectie.

Hoe ziet de procedure rond een Plasmage ooglift eruit?

1. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een Plasmage behandeling of een traditionele ooglidcorrectie? Dan kunt u een vrijblijvend consult plannen met één van onze plastisch chirurgen. In de spreekkamer neemt de plastisch chirurg een half uur de tijd om uw klachten en wensen te bespreken. De plastisch chirurg onderzoekt uw oogleden en de anatomie rondom uw ogen, stelt de diagnose en bespreekt het te behalen resultaat. Onze plastisch chirurgen werken hebben allen ook een praktijk in een ziekenhuis in de regio.

3.A. Na het consult kunt u de informatie thuis laten bezinken. Indien u de juiste indicatie heeft voor een ingreep bij VandenBroecke Kliniek dan kunt u eventueel later een afspraak maken voor de behandeling. U kunt ook direct aan de balie een datum plannen. Het is aan te raden de ingreep te plannen wanneer u een paar dagen tot rust kunt komen.
3.B. Wanneer u geen geschikte indicatie heeft voor een ingreep bij VandenBroecke Kliniek dan wordt dat u duidelijk uitgelegd. U heeft de gelegenheid al uw vragen te stellen. De plastisch chirurg adviseert u mogelijk een alternatieve behandeling, eventueel bij een ander ziekenhuis.

4. Wanneer u voor een behandeling / ingreep in aanmerking komt, dan kunt u ervoor kiezen een afspraak te plannen. Wij adviseren de behandeling te plannen op een dag dat u tijd heeft voor een eventuele aansluitende herstelperiode.

5. Op de dag van de behandeling / ingreep komt u ongeveer 15 minuten voor de behandeling / ingreep in de kliniek aan. Er worden professionele foto’s van uw ogen gemaakt. Deze foto krijgt u na de eindcontrole toegestuurd.

7. De behandeling / ingreep duurt 30-60 minuten (afhankelijk van de behandeling). Daarna blijft u nog eenzelfde periode om op de verkoeverkamer te ontspannen en eventueel uw ogen te koelen. U krijgt desgewenst een lekker dekentje en uw partner en/of andere begeleiding kan bij u komen zitten om uw ervaring mee te delen. Eventueel kan uw favoriete muziek aan ter ontspanning. De speciaal voor VandenBroecke Kliniek ontwikkelde koelbril krijgt u mee naar huis.

8. Bij de receptie wordt een afspraak gemaakt voor de benodigde controle(s). U krijgt een formulier met tips mee om het herstel zo optimaal mogelijk te laten zijn.

9. Onze kliniek is voor acute vragen na een behandeling 24/7 voor u bereikbaar.

10. Na 6-8 weken heeft u de eindcontrole in de kliniek met de behandelend arts. Er wordt dan wederom een foto gemaakt. De 2 foto’s worden samengevoegd tot een voor & na foto.

Verzorging na Plasmage ooglid verstrakking

Direct na de behandeling zal een verkoelende crème worden aangebracht. Wij raden u aan direct goede ademende camouflage met SPF aan te brengen. Indien u wilt dan kunnen wij deze voor u aanbrengen.’s Avonds mag u het gebied licht reinigen (deppen) met een zeepvrije emulsie, dus niet wrijven en krabben. De korstjes dienen vanzelf te verdwijnen, dus niet peuteren en niet scrubben. Gebruik elke avond voor het slapen gaan een verkoelende crème.

Na een Plasmage behandeling van de boven- of onderoogleden laten wij u een half uurtje ontspannen in een professionele stoel. U krijgt dan een speciale VandenBroecke Kliniek koelbril om zwelling tegen te gaan. U krijgt deze bril mee naar huis. Wij adviseren deze koelbril de eerste 2 dagen 8-10 keer per dag 10 minuten te gebruiken.

Als verzorging van het behandelde gebied adviseren wij de volgende producten:

  • Alhydran littekencreme, houdt uw huid rustig en gehydrateerd tijdens het genezingsproces.
  • Lycogel camouflagecreme. Dit product ademt, beschermd, camoufleert en bevat SPF zonbeschermingsfactor 30.

Bescherming tegen zonlicht

Het volledige herstel duurt 4 – 6 weken. Wij raden aan de huid tot die tijd goed te beschermen met een SPF. Bedek de behandelde plekken eventueel met een foundation in poedervorm. U kunt uw dagelijkse bezigheden dan direct voortzetten. Aangeraden wordt Lycogel Camouflage. Uw arts kan u adviseren over de best beschermende camouflage.

Prijs Plasmage ooglidcorrectie

Plasmage bovenooglid verstrakking € 565,00
Plasmage onderooglid verstrakking € 565,00
Plasmage wenkbrauwlift € 565,00

NB. Tarieven zijn een indicatie en afhankelijk van het exacte formaat en intensiteit van de behandeling.

Ooglidcorrectie of Plasmage behandeling

VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Doordat wij een focuskliniek zijn in ooglidcorrecties, is de opgebouwde ervaring groot. Daardoor kunnen onze plastisch chirurgen goed beoordelen welke behandeling het beste aan uw verwachting kan voldoen.

Afspraak maken

Overige Plasmage behandelingen

VandenBroecke Kliniek & Kliniek Vrijdag zijn in hetzelfde pand gevestigd. Kliniek Vrijdag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. Plasmage behandelingen met de volgende indicaties verwijzen wij naar Kliniek Vrijdag:

Afspraak maken voor een consult voor een Plasmage behandeling

Lees verder

Wie is een goede arts voor een ooglidcorrectie?
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglift in de buurt van Utrecht?
Kosten ooglidcorrectie

Plasma ooglidcorrectie