Plasma ooglidcorrectie / ooglift

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 847 reviews

Plasma ooglidcorrectie

Een Plasma ooglidcorrectie zonder operatie is in zeer korte tijd erg populair geworden. Wat is het precies? En welk resultaat kun je verwachten? Met een Plasma ooglidcorrectie, ook wel Plasma ooglift en Plasmage behandeling genoemd,  kun je de huid verstrakken. Dit kan heel precies en gecontroleerd op de plek waar rimpels zijn, waar er sprake is van huidoverschot of een litteken. Plasmage is een ooglidcorrectie ZONDER operatie!

Wat is een Plasma / Plasmage behandeling?

Tijdens een Plasmage behandeling reageert de plasma vlak boven de huid. De bovenste huidlaag wordt daarmee heel gecontroleerd behandeld. Tijdens de behandeling is de verstrakking direct zichtbaar. Het is dé nieuwste techniek om veilig een behoorlijke verstrakking en huidverbetering te bereiken zonder operatie.

Een ooglift met operatie of Plasmage?

VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Ons team van plastisch chirurgen heeft uitgebreide ervaring opgedaan met Plasmage. Onze plastisch chirurg bekijkt tijdens een vrijblijvend consult of u in aanmerking komt voor een traditionele ooglidcorrectie of voor een Plasmage behandeling. De voor en nadelen en het te verwachten resultaat worden met u besproken.

 

Plasmage plexr ooglid correctie plasmage ooglid verstrakking Resultaat na één Plasmage behandeling bovenoogleden

Onderooglidcorrectie met Plasmage

Onderoogleden laten vaak de eerste tekenen van huidveroudering zien. kleine rimpeltjes, dikke wallen en/of donkere kringen storen vaak als eerste. Een Plasmage onderooglidcorrectie is de meest uitgevoerde behandeling. Het is heel dankbaar. Lijnen en rimpels verdwijnen in dat gebied effectief en duurzaam. In verschillende onderzoeken wordt aangetoond dat de huidkwaliteit écht verbeterd. De huid wordt dikker, de elastine wordt verbeterd en het collageen wordt verstevigd.

Verzorging na Plasmage ooglid verstrakking

Direct na de behandeling zal een verkoelende crème worden aangebracht. Wij raden u aan direct goede ademende camouflage met SPF aan te brengen. Indien u wilt dan kunnen wij deze voor u aanbrengen.’s Avonds mag u het gebied licht reinigen (deppen) met een zeepvrije emulsie, dus niet wrijven en krabben. De korstjes dienen vanzelf te verdwijnen, dus niet peuteren en niet scrubben. Gebruik elke avond voor het slapen gaan een verkoelende crème.

Na een Plasmage behandeling van de boven- of onderoogleden laten wij u een half uurtje ontspannen in een professionele stoel. U krijgt dan een speciale VandenBroecke Kliniek koelbril om zwelling tegen te gaan. U krijgt deze bril mee naar huis. Wij adviseren deze koelbril de eerste 2 dagen 8-10 keer per dag 10 minuten te gebruiken.

Als verzorging van het behandelde gebied adviseren wij de volgende producten:

  • Alhydran littekencreme, houdt uw huid rustig en gehydrateerd tijdens het genezingsproces.
  • Lycogel camouflagecreme. Dit product ademt, beschermd, camoufleert en bevat SPF zonbeschermingsfactor 30.

Bescherming tegen zonlicht

Het volledige herstel duurt 4 – 6 weken. Wij raden aan de huid tot die tijd goed te beschermen met een SPF. Bedek de behandelde plekken eventueel met een foundation in poedervorm. U kunt uw dagelijkse bezigheden dan direct voortzetten. Aangeraden wordt Lycogel Camouflage. Uw arts kan u adviseren over de best beschermende camouflage.

Prijs Plasmage ooglidcorrectie

Plasmage bovenooglid verstrakking € 565,00
Plasmage onderooglid verstrakking € 565,00
Plasmage wenkbrauwlift € 565,00

NB. Tarieven zijn een indicatie en afhankelijk van het exacte formaat en intensiteit van de behandeling.

Lees verder

Wie is een goede arts voor een ooglidcorrectie?
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglift in de buurt van Utrecht?
Kosten ooglidcorrectie

Plasma ooglidcorrectie