Ooglid correctie consult

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 763 reviews

Ooglift consult / intakegesprek

Wanneer u een ooglidcorrectie overweegt, kunt u een informatief consult met een van onze ervaren plastisch chirurgen plannen. U kunt zelf kiezen met wie u de afspraak maakt; Van den Broecke, Rhemrev-Pieters, Ter Linden, van Loenen of Van Huizum.

U kunt deze afspraak online maken wanneer het u uitkomt. Ook ‘s avonds of in het weekend. Wij hebben zes dagen per week spreekuur, van zondag tot en met vrijdag. Het informatie consult is vrijblijvend.

Martine van Huizum VandenBroecke Kliniek

U kunt kiezen voor een consult met plastisch chirurg Martine van Huizum

Consult

Een intakegesprek duurt bij de VandenBroecke Kliniek ongeveer 30 minuten. Deze tijd heeft u nodig met de plastisch chirurg om uw klachten en wensen goed te bespreken, en het daaropvolgende advies te overleggen. Vervolgens kan uw behandelplan worden gemaakt. Voor het behandelplan bespreekt hij met u uw persoonlijke omstandigheden. Eventuele ziekte (geschiedenis), levensstijl, huidkwaliteit, verwachting, voorzorg en behandelinformatie worden besproken.

Pas tijdens het intakegesprek met onze plastisch chirurg kan worden vastgesteld of een ooglidcorrectie voor u de juiste behandeling is. Dan wordt voor u duidelijk met welke behandeling uw klachten kunnen worden verholpen, of het door u gewenste esthetische resultaat kan worden bereikt.

Ook wordt tijdens het intakegesprek de voor- en nadelen van de ooglidcorrectie en mogelijke complicaties met u besproken.

Desgewenst kunt u een lijstje met belangrijke vragen maken en meenemen met het intake gesprek. Het is belangrijk dat u volledig geïnformeerd wordt.

U kunt online een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. U heeft dan de mogelijkheid rond te kijken in de kliniek.

Maak een afspraak

agenda

Informatie

Het intakegesprek is altijd met uw behandelend plastisch chirurg.
U kunt online of telefonisch een afspraak inplannen.

 

Lees verder: