Ooglidcorrectie

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 847 reviews

Het resultaat van een ooglidcorrectie

Na de ooglidcorrectie zal uw blik weer open en fris zijn en uw vermoeide uiterlijk zal tot het verleden behoren.  Een ooglidcorrectie toont wetenschappelijk bewezen gemiddeld 6 jaar jonger. Ook eventuele vermoeidheid of hoofdpijn klachten kunnen zijn verholpen. Onderzoek wijst uit dat een ooglidcorrectie decennialang resultaat kan geven. Voor veel mensen is het een once-in-a-lifetime ingreep.

Na de ooglidcorrectie kan het behandelde gebied nog wat gezwollen zijn. Dit is normaal, het lichaam heeft tijd nodig om te herstellen van de behandeling. Het resultaat is na de ingreep vrij snel zichtbaar.

resultaat van een ooglidcorrectie, ooglidcorrectie ervaring, voor en na foto ooglidcorrectie, voor na foto ooglid correctie, ooglift voor na foto

Resultaat van een ooglidcorrectie

Welk resultaat kunt u verwachten?

Iedereen is uniek. Het te verwachten resultaat is afhankelijk van uw anatomie. De plastisch chirurg laat u tijdens het consult voorbeelden zien van cliënten die een vergelijkbare anatomie hebben. U heeft de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen.

Onze plastisch chirurgen hebben allen meer dan 10 jaar ervaring. In de kliniek doen zij uitsluitend ooglidcorrecties. Een garantie voor een natuurlijk resultaat!

Afspraak maken

Meer info: Risico’s en complicaties

 

agenda

Informatie

Het intakegesprek is altijd met uw behandelend plastisch chirurg.
U kunt online of telefonisch een afspraak inplannen.

Lees verder:
Ooglidcorrectie informatie
Resultaat na een ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie nieuws
Wordt een ooglidcorrectie vergoed?