Ooglidcorrectie Maarssen

Ooglidcorrectie Maarssen

VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties (ook wel ooglift genoemd). Een hecht team van plastisch chirurgen voert in de kliniek uitsluitend behandelingen uit rondom de ogen. Alles in de kliniek staat in het teken van voorbereiding, de ingreep en nazorg van ooglidcorrecties. De opgebouwde ervaring is een garantie voor een natuurlijk resultaat en stralende ogen!

VandenBroecke Kliniek heeft een duidelijke visie. Alle plastisch chirurgen werken volgens deze visie. Samenwerken, informatie delen, casuïstiek overleggen met maar één doel; ooglid chirurgie zo perfectioneren dat de ingreep veilig is, het resultaat naar uw wens, natuurlijk en zo optimaal mogelijk.

Rose Rhemrev plastisch chirurg, ooglidcorrectie maarssen  Duco 2

Onze plastisch chirurgen Rose Rhemrev-Pieters en Duco van den Broecke

Ooglidcorrectie door plastisch chirurg

Bij VandenBroecke Kliniek is iedere arts ook opgeleid tot plastisch chirurg. Dit is niet overal zo. Soms is er sprake van een huisarts of basisarts. Zij zijn volgens de Nederlandse wet bevoegd, maar er strikt genomen niet in opgeleid.

Bij VandenBroecke Kliniek heeft u ook het eerste vrijblijvende consult met één van de plastisch chirurgen. Ieder met jarenlange ervaring in ooglidchirurgie. Zo heeft u de gelegenheid alle vragen te bespreken met de plastisch chirurg die u gaat behandelen!

Alle medisch specialisten zijn lid van de Nederlandse NVPC beroepsvereniging. Zij werken, naast de kliniek, ook in een ziekenhuis. Klik voor meer informatie over onze plastisch chirurgen:
Martine van Huizum
Sander Beekmans
Duco van den Broecke
Rose Rhemrev-Pieters
Thea van Loenen
Aveline Ackermans
Hein ter Linden

VandenBroecke Kliniek Leiden

Onze hoofdvestiging is in Leiden. Vanaf Maarssen ongeveer 50 kilometer rijden.
Het adres is:
Mary Beystraat 5
2324 DK Leiden
088-0042700
Onze kliniek heeft gratis parkeergelegenheid, nabij treinstation en bushalte

Zekerheid bij VandenBroecke Kliniek:
Gespecialiseerde kliniek
Ervaren NVPC plastisch chirurgen
In Leiden, nabij snelweg A4
Samenwerking met ziekenhuis
Avond- en weekend spreekuur
Na een ingreep 24/7 bereikbaar

Waarom overweegt u een ooglidcorrectie?

Hangende oogleden, een vermoeide blik, hoofdpijn klachten, tranende ogen, er ouder uitzien dat u zich voelt… Iedereen heeft een andere reden voor een ooglift. In Nederland kiezen ruim 30.000 mensen per jaar voor een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is een eenmalige ingreep.

Operatiekamer VandenBroecke Kliniek Kliniek eentree

Behandelkamer en receptie VandenBroecke Kliniek

Ooglidcorrectie informatie

Een ooglidcorrectie (blepharoplastiek in Latijn) is de meest uitgevoerde plastisch chirurgische behandeling. In Nederland ondergaat 1 op de 7 mensen een ooglidcorrectie. Bij VandenBroecke Kliniek worden alle ooglidcorrecties uitgevoerd door ervaren NVPC en BIG geregistreerde plastisch chirurgen.

Hangende oogleden kunnen een reden zijn van een vermoeid of verouderd uiterlijk. Ook kun je vermoeid raken van het gevoel de ogen steeds open te moeten houden (compenseren), kunnen er hoofdpijn klachten en/of tranende ogen ontstaan. Hangende oogleden kunnen zelfs het zicht belemmeren. Lees verder…

Informatie op deze website

U vindt op deze website onder andere de volgende informatie:
Voorbereiding op een ooglidcorrectie
Waarom een gespecialiseerde kliniek?
Ooglidcorrectie nazorg
Onderooglidcorrectie informatie
Ooglidcorrectie kosten

Wij adviseren u de website zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen hebt kunt u altijd contact opnemen met ons informatiecentrum op 088-0042700. U kunt ook online een afspraak maken wanneer het u uitkomt. Bekijk daarvoor de

Beschikbare spreekuren

Lees verder
Wordt een ingreep vergoed?
Cliënt ervaringen
Ooglidcorrectie in stappen

Ooglidcorrectie Maarssen