Duco van den Broecke

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 763 reviews

Even voorstellen…

Duco van den Broecke

Sinds 2004 ben ik werkzaam als plastisch chirurg. Mijn opleiding volgde ik bij de Reinier de Graaf Groep en het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Gedurende de eerste vijf jaar als plastisch chirurg werkte ik bij de Reinier de Graaf Groep in Delft en Voorburg in een maatschap met andere plastisch chirurgen. Inmiddels werk ik vijf jaar in Leiden in het Diaconessenhuis, na fusie met het Rijnland Ziekenhuis Alrijne Zorggroep genoemd. Daarnaast heb ik enige tijd gewerkt in De Rembrandt Kliniek Leiden.

Plastische chirurgie is mijn passie. Het is een interessant, afwisselend en breed vakgebied. Mijn stokpaardje is kwaliteit door specialisatie. In het mooie maar brede vakgebied plastische chirurgie, kun je namelijk niet overal de allerbeste in zijn. Toch wil ik als perfectionist het maximale voor iedereen, altijd. Daarom de bewuste keuze voor focus op ooglidcorrecties bij VandenBroecke Kliniek.


Een ooglidcorrectie is namelijk geen eenvoudige ingreep. In de praktijk kom ik helaas gevarieerde kwaliteit van behandeling tegen. Een plastisch chirurg is de enige medisch specialist, opgeleid om ooglidcorrecties uit te voeren. Door als kliniek volledig te specialiseren, garanderen wij kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg. Ons team van ervaren en gedreven plastisch chirurgen levert continue kwaliteit op het gebied van indicatie, behandelplan, operatie en passende nazorg.

Ons streven is de beste te zijn in wat wij doen. Daarnaast vinden wij het uiterst belangrijk dat u zich veilig voelt en bij ons op uw gemak bent.
Ik ben pas tevreden als u met een stralende glimlach terugdenkt aan uw behandeling bij mij.
Heeft U behoefte aan meer informatie? Maak dan gerust een afspraak voor een intakegesprek. Ik denk graag met u mee.

Hopelijk tot ziens in onze kliniek,

Duco van den Broecke
BIG-register nummer: 39047054801 

Wilt u een vrijblijvend ooglidcorrectie consult met één van onze plastisch chirurgen? U kunt online een

Afspraak maken

 

agenda

Informatie

Het intakegesprek is altijd met uw behandelend plastisch chirurg.
U kunt online of telefonisch een afspraak inplannen.


Belangrijke informatie op de website
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Hoeveel kost een ooglidcorrectie?
Wat zijn de ervaringen van cliënten met een ooglidcorrectie?