Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 87 reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1276 reviews

VandenBroecke kliniek, dé ooglidcorrectie specialist

 

De VandenBroecke Kliniek is volledig gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Wij waren de eerste kliniek die zich uitsluitend hierop richtte en zijn nu ook al jaren de grootste kliniek voor ooglidchirurgie van Nederland.

Behandelingen worden bij ons altijd uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen die lid zijn van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) én minimaal tien jaar ervaring hebben in ooglidchirurgie. Daarnaast is bij de VandenBroecke Kliniek het ondersteunende team, van receptionistes tot operatieassistenten, geheel gespecialiseerd in de zorg rondom ooglidcorrecties.

Behalve de grootste, zijn we door onze persoonlijke aandacht, ervaring en uitstekende resultaten ook al 5 jaar op rij de ooglidchirurgiekliniek met de allerhoogste waarderingscijfers van Nederland (op Zorgkaart Nederland een 9,5 en Feedback Company een 9,4).

Overweegt u een ooglidcorrectie? Kom langs, dan kunnen wij u zelf laten ervaren wat we bedoelen met specialistische zorg van excellente kwaliteit!

10 redenen om voor de VandenBroecke Kliniek te kiezen:
100% gespecialiseerde focus kliniek
Plastisch chirurgen met meer dan 10 jaar ervaring
Samenwerking met ziekenhuizen in de regio
Avond- en weekend spreekuur & behandeling
Na de ingreep 24/7 bereikbaar
Consult en operatie altijd door plastisch chirurg
Nederlandse beroepsvereniging (NVPC) gecertificeerd
Ruim 1.300 uitmuntende reviews
Optimaal en natuurlijk resultaat
Gratis consult

Ondanks dat een ooglidcorrectie een relatief veilige ingreep is, zijn aan elke operatie risico’s verbonden. Onze kliniek is voor cliënten na een ingreep 24/7 bereikbaar op een speciaal telefoonnummer dat u na uw ingreep krijgt. De VandenBroecke Kliniek heeft daarnaast een samenwerkingsovereenkomst met diverse ziekenhuizen in de regio.

Indien u vragen heeft kunt u ons ook tijdens kantooruren bereiken op 088-0042700. U kunt online een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. U heeft dan ook de mogelijkheid rond te kijken in de kliniek.

Lees meer over ooglidcorrecties

Lees verder:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat zijn de ervaringen van clienten met een ooglidcorrectie?