Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.5 uit 156 reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1207 reviews

Drs. Hein ter Linden

“Na in Amsterdam en Utrecht medicijnen gestudeerd te hebben, voltooide ik de vooropleiding tot plastisch chirurg in het Kennemer Gasthuis te Haarlem. Mijn vervolgopleiding vond plaats in de Isala Klinieken te Zwolle alwaar ik zeven jaar met veel genoegen als plastisch, reconstructief en handchirurg gewerkt heb. Daarna heb ik in het Diaconessenhuis Utrecht gewerkt en ben sinds 2017 werkzaam bij de VandenBroecke Kliniek in Leiden.

Drs. Hein ter Linden
Drs. Hein ter Linden

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, de Nederlandse Vereniging voor Hand Chirurgie en werd in 2003 geregistreerd als ‘European Board Certified Plastic Surgeon’. Naast de werkzaamheden in mijn plastische chirurgie praktijk in het Flevoziekenhuis in Almere en bij de VandenBroecke Kliniek in Leiden besteed ik veel tijd aan scholing en organiseer verschillende jaarlijkse internationale congressen en cursussen. Tevens ben ik als docent betrokken bij verschillende opleidingen. Dat brengt mij veel plezier. Ooglidchirurgie is een uitdagend vakgebied. Het zijn behandelingen die er echt toe doen; het bepaalt een aangezicht voor vele jaren. Daarnaast zijn het voor patiënten heel dankbare behandelingen die mij daarom veel voldoening geven.”

Drs. Hein ter Linden
BIG-register nummer: 19047483201

Lees verder:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat kost een ooglidcorrectie?