Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 65 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1406 reviews

Dr. Evert-Jan ten Dam

Sinds 2010, na mijn afstuderen, ben ik werkzaam in verschillende onderdelen van de plastische chirurgie. Ik studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, en kort daarna heb ik een jaar in Los Angeles gewoond om onderzoek te doen aan de University of California in Los Angeles (UCLA). Hierna heb ik een gecombineerd promotie- en specialisatietraject afgelegd in het UMC Groningen. Tijdens deze periode volgde ik de vooropleiding heelkunde in het Martini Ziekenhuis, gevolgd door de specialisatie tot plastisch chirurg in het UMCG en het Medisch Centrum Leeuwarden. De opleiding heb ik afgerond met Europese diplomering: Fellow of the European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

In 2020 ben ik gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mijn proefschrift is getiteld “Biological Pathways in the Development of Dupuytren’s and Peyronie’s Diseases”.

Dr. Evert-Jan ten Dam

Als plastisch chirurg heb ik ervaring opgedaan in de reconstructieve en esthetische chirurgie in het LUMC en Alrijne Ziekenhuis te Leiden. Sinds 2022 werk ik voor de VandenBroecke Kliniek te Amsterdam, daarnaast ben ik ook werkzaam in Boerhaave Medisch Centrum.

Ik ben lid van de Nederlandse Verenigingen voor Plastische en Esthetische Plastische Chirurgie (NVPC en NVEPC).

Veel mensen vinden het behoorlijk spannend om een ooglidcorrectie of andere ingreep in het gezicht te ondergaan. Ik ben me daarvan bewust: het is daarom prettig om een persoonlijk plan te maken, waarbij de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de behandeling en een eerlijk advies krijgt. Samen bespreken we waar de mogelijkheden liggen, met als doel een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat, en een tevreden patiënt. Dat is het dankbare van mijn vak, daar doe ik het voor.

Met vriendelijke groet,
Dr. Evert-Jan ten Dam
BIG-register nummer: 59913547901

 

Lees verder:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Wat zijn de ervaringen van clienten met een ooglidcorrectie?