De waarde van reviews

Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 153 reviews
Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 883 reviews

Waarde van reviews

De meeste mensen kiezen niet iedere dag voor een ooglidcorrectie. Zij denken er goed over na. Willen veel weten over de kliniek, dokter, ingreep en wat zij ervan kunnen verwachten qua resultaat.

De VandenBroecke Kliniek is als enige kliniek in Nederland 100% gespecialiseerd in ooglid chirurgie (ooglift, ooglidcorrectie, onderooglidcorrectie, wenkbrauwlift). Bovendien wordt iedereen behandeld door een plastisch chirurg met meer dan 10 jaar ervaring. Door deze kenmerken is VandenBroecke Kliniek de grootste kliniek van Nederland op het gebied van ooglid chirurgie. Inmiddels werken bij VandenBroecke Kliniek 10 plastisch chirurgen nauw samen om ervaring te delen, processen te verbeteren; alles voor een optimaal en natuurlijk resultaat.

Meeste reviews in Nederland

Het is voor geïnteresseerden zeer waardevol om ervaringen van cliënten te lezen. Iedereen die een ooglidcorrectie overweegt wil hetzelfde: In een prettige, veilige en schone omgeving een optimaal & natuurlijk resultaat van de ingreep hebben.

VandenBroecke Kliniek heeft de meeste ooglift / ooglid correctie recensies van Nederland met als gemiddeld cijfer een 9,4. Cliënten kunnen hun review achterlaten op de onafhankelijke sites van Zorgkaart Nederland en Feedback Company. VandenBroecke Kliniek heeft geen invloed op dit cijfer, kan een recensie ook niet verwijderen. Wij hebben inmiddels meer dan 800 positieve reviews ontvangen met als gemiddeld cijfer een 9,4. Onze cliënten zijn erg blij met de service, ervaring van onze artsen en het mooie resultaat.

Daar zijn wij trots op, maar is ook ultiem waardevol voor mensen die zich oriënteren op een ingreep.

Bekijk onze reviews online:

Of:

Bekijk de reviews op Zorgkaart Nederland

Wanneer u geïnteresseerd bent in een vrijblijvend ooglid correctie consult met één van onze plastisch chirurgen, dan kunt u online een afspraak maken:

Maak een afspraak

Lees verder:
Ooglidcorrectie informatie
Wordt een ooglidcorrectie eventueel vergoed door mijn zorgverzekering?
Ooglidcorrectie in de buurt van Den Haag?
Prijslijst ooglid correcties