Zorgkaart Nederland VandenBroecke kliniek
Op Zorgkaart Nederland ontvangt onze kliniek een 9.7 uit 65 reviews
feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.4 uit 1406 reviews

Vandenbroecke logo

VandenBroecke Kliniek, dé specialist in ooglidcorrecties

Een ooglidcorrectie is in Nederland al jaren de meest uitgevoerde behandeling binnen de cosmetische chirurgie. De VandenBroecke Kliniek is de eerste kliniek die zich hier volledig in specialiseerde. Met vestigingen in Naarden en Leiden zijn wij tevens al jaren de grootste kliniek voor ooglidchirurgie van Nederland.

Bij de VandenBroecke Kliniek worden alle behandelingen uitsluitend uitgevoerd door plastisch chirurgen met uitgebreide ervaring in ooglidchirurgie die geregistreerd lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) . Daarnaast is het gehele ondersteunende team, van receptionistes tot operatieassistenten, volledig gespecialiseerd in de zorg rondom ooglidchirurgie.

wachtruimte vandenbroecke kliniek leiden achter

Door onze focus op kwaliteit en de persoonlijke aandacht in elke stap van het proces, de ongeëvenaarde ervaring in ooglidchirurgie en last-but-not-least onze uitstekende resultaten, zijn we niet alleen de grootste, maar ook al 7 jaar op rij de ooglidchirurgiekliniek met de allerhoogste waarderingscijfers van Nederland.

Benieuwd of een ooglidcorrectie ook iets is voor u? Maak dan een afspraak en kom langs voor een persoonlijk consult. Onze ervaren plastisch chirurgen informeren u graag over alle mogelijkheden die er voor u zijn.

operatie bovenooglidcorrectie vandenbroecke kliniek

Team Plastisch Chirurgen

Wat voor soort ooglidcorrecties zijn er?

Over het algemeen wordt er onderscheid gemaakt tussen drie (hoofd)soorten behandelingen:

Onderooglid correctie

Bovenooglidcorrectie

In de loop van ons leven komt er een moment dat we last krijgen van een huidoverschot boven de oogleden. Bij de een iets eerder, bij de ander wat later. Het gevolg hiervan is vaak een vermoeide oogopslag. Daarnaast kan het leiden tot klachten zoals hoofdpijn en een beperking van het zicht. Het verwijderen van dit huidoverschot boven de oogleden noemen we een bovenooglidcorrectie.

Meer over bovenooglidcorrectie
Onderooglid correctie

Onderooglidcorrectie

Onder de ogen kunnen zich wallen vormen. Deze verslapping van de huid gaat meestal gepaard met vochtophoping en het uitzakken van onderhuids vetweefsel. Het verwijderen hiervan wordt een onderooglidcorrectie genoemd. Een onderooglidcorrectie kan ook gelijktijdig met een bovenooglidcorrectiee uitgevoerd worden.

Meer over onderooglidcorrectie
Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Met het verstrijken der jaren, vaak in combinatie met genetische aanleg, kunnen wenkbrauwen zodanig zakken dat ze continu zorgen voor een boze blik. Laaghangende wenkbrauwen veroorzaken daarnaast dikwijls een drukkend gevoel op uw ogen. Bij een wenkbrauwlift worden de wenkbrauwen weer een stukje omhoog geplaatst.

Meer over wenbrauwlift

Voor-en-na foto’s

Tijdens het consult laat de plastisch chirurg u duidelijke voor-en-na foto’s zien van eerdere behandelingen bij onze kliniek die overeenkomen met uw situatie. Zo helpen wij u om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van het te verwachten resultaat.

(leg uw vinger of muis op het rondje en schuif naar links en rechts)

Bekijk meer voor-en-na foto’s

Wat kost een ooglidcorrectie?

Consult Gratis
Bovenooglidcorrectie € 1.050
Onderooglidcorrectie € 2.050
Boven- en onderooglidcorrectie € 2.850
Wenkbrauwlift € 1.595

Bekijk hier onze complete prijslijst

Een consult bij dokter vandenbroecke

Wat is het verschil tussen een cosmetisch of KNO-arts en een plastisch chirurg?

Veel klinieken werken met cosmetisch chirurgen of cosmetisch artsen. Deze titels zijn niet beschermd. In de praktijk betekent dit vaak dat u wordt behandeld door een basisarts. Basisartsen hebben uitsluitend een algemene, veel kortere opleiding gehad dan plastisch chirurgen; namelijk 6 jaar in plaats van de specialistische chirurgische opleiding van tenminste 12 jaar. Bij de VandenBroecke Kliniek  werken uitsluitend NVPC erkende plastisch chirurgen.

Van alle medisch specialistische opleidingen is plastische chirurgie ook de enige specialisatie waarbij ooglidchirurgie een vast onderdeel is van de opleiding. Bij de opleiding tot bijvoorbeeld KNO-arts, kaakchirurg of aangezichtschirurg is ooglidchirurgie geen standaard onderdeel van de opleiding.

Lees hier verder

Beoordelingen van onze cliënten

Op Zorgkaart Nederland en Feedback Company scoren we op basis van 1.400+ reviews gemiddeld een 9,7 en een 9,4. Dat is op beide websites het hoogste cijfer van alle ooglidchirurgie klinieken in Nederland!

Bekijk hier meer beoordelingen